Julafton!

GOD JUL!!!

Kan verkligen inte fatta att det är redan julafton och om en dag fyller jag 18!! Längtar, haha. Vi har redan ätit frukost och öppnat julklapparna i strumporna och jag fick godis (mörk toblerone och nerds!), halsband, mini borste med spegel, brosch och en penna med mitt namn på. Precis lagom strump julklappar. Ska snart ringa baby och prata lite med han och därefter blir det att duscha och göra en iordning. Jag ska platta håret, så långt har jag räknat ut att jag ska göra. Har ingen aning om vad jag ska ta på mig, blir väl någon svart klänning med den rosa sjalen tror jag. Mat och sånt blir vid 14 och sedan blir det Kalle Anka eller Anna Anka (haha nej tror inte riktigt det). Sedan börjar det roligaste, öppna julklapparna under grannen! Eftersom min familj har "regeln" att en person tar en julklapp och alla andra sitter och vänter och tittar på så tar det lite tid att öppna alla julklappar men det är faktiskt mysigt måste jag säga. Sedan blir det lite julgodis och sätter kanske på någon film. Jag ska hämta älskling sen, tänkte gå halva vägen upp i snön för att möta honom. Sen kommer vi har vår lilla jul tillsammans och det kommer bli jätte mysigt! Längtar så tills han öpnnar sina presenter ifrån mig, speciellt den största! Hna kommer blir så glad!

Dagen efter blir det min födelsedag och då kommer hela släkten typ och även Hannah och Jonte så det ska faktiskt bli kul, längtar nästan mer till min födelsedag än julafton och det var år sen jag längtade mer till min egen födelsedag. 17 going on 18 in just a couple of hours!

Nej nu ska jag hjälpa pappa fixa det sista julgodiset och sedan blir det pratar med baby och sen duschen!

Ha en så bra jul allihopa!

GOD JUL!

Kommentarer
Mikaela :) säger:

Självklart ska alla sitta och titta med spänning medan man öppnar en julklapp i taget. Annars är det ju ingen sport ju! ;)

Och åter igen; GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN!!! :D <3

2009-12-25 | 14:49:35 | http://oddball.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0