Lite duktig faktiskt

Vaknade för två timmar sen typ och det var riktigt skönt att sova ut. Idag skulle jag träffa Hannah och Camilla men eftersom båda är sjuka så blir det inte av. Jaja men dte blir mysig hemmakväll med mig själv istället. Jag har faktiskt varit lite duktig med idag, skrivit nästan hela min Eu. St essay. Alltid något i rätt riktning, måste bara läsa ut The Collector, plugga japanska och lite sånt...

I tordags så sov jag över hos baby, riktigt mysigt. Hade inga lektioner i fredags så vi kunde verkligen sova ut med. Vi gick en härlig runda i tordags med, det var riktigt skönt ute och härligt med solnedgången. Sen blev det köra till MacDonalds för att köpa middag vid 22 för att sedan kolla på Lady och Lufsen, haha det var riktigt mysigt och vi klarade kolla på hela filmen! Stort framsteg för oss! Sen satte vi på Wall E lite men det slutade med att vi satte igång Nalle Puh istället, bra vuxenfilmer hur eller? Jag somnade nog någon vid 2 tror jag och sedan vaknade vid halv 12 så det blev nästan 10 timmar, riktigt härligt. Läste även i The Collector, 80 sidor faktiskt. Baby sov bredvid mig så jag tänkte jag kunde uttnyttja tillfället eftersom jag inte kunde somna om. Sen tog vi det bara lugnt och åt "frukost" vid 15 ngn gång..haha. Vi åkte sen iväg till Maxi för att handla mat och sånt och därefter åkte jag hem för att åta grillat. Det var väldigt gott. Sen på kvällen tog jag det bara lugnt och smsade lite med älskling och pratade även med honom.

Ja nu ska jag nog ta en dusch faktiskt

Miss you...


Matte=Slut

Sista lektionen för dagen är om en kvart och det är historia så det innebär att se slutet av Downfall och jag klagar inte, det är en bra film. Sen ska jag iväg till stan för att klippa mig och därefter hem till baby för att sova hos honom. Bara en massa mys.

Annars så har inte så mycket hänt idag. Älsklingen smsade mig imorse och han hade bilen så jag hämtade och körde mig till skolan och det kallar jag lyx. Hade japanska först och vi fick tillbaka proven, gick inte alls bra men jag får en chans till nu nästa vecka och om det provet går bra så har jag ett MVG och det skulle jag bli sjukt stolt över eftersom det skulle vara det första C språket som jag får högre än G. Är nöjd med ett VG men eftersom jag har chansen så tänker jag absolut ta den även om jag inte riktigt har tid.

Sen blev det matte och jag fick G i kursen så det känns riktigt skönt att slippa tänka mer på det. Ingen mer oro eller press på det och det var den sista matte lektionen som jag kommer någonsin ha här på Bladins och det känns så jävla skönt måste jag säga. Jag hade aldrig klarat av att läsa matte C nu men om jag behöver det inför senare studier så kommer jag helt klart läsa det.

Nej nu börjar jag snart och jag har faktiskt varit lite duktig, har gjort 3 av 5 engelsk frågor iaf, alltid något. Vi tar de sista en annan dag.

Nu är det helg (om 1.5 timme)!!!!

Time flies

Så då är ett prov avklarat idag. Ett kvar. Men jag fixade alla prov igår på trafik! Känner mig sjukt stolt men jag hade aldrig klarat det utan min älskling <3 Blev klar någon vid halv 23 men jag klarade det!

Märker nu när jag har pojkvän att all tid verkligen flyger förbi. Har träffat honom varje dag nu i snart tre veckor och när jag inte är med honom så pluggar jag (eller ja försöker iaf) eller träffar mina tjejkompisar. Men jag klagar inte, det är bara mysigt. Eller bara en massa mys faktiskt.

Nicole och jag sitter och räknar och räknar hur många dagar kvar vi har, hur många lektioner, t.o.m hur många timmar vi har kvar i skolan fram tills det är sommarlov. Vi längtar som fan! Det skönaste är att jag har jobb med så jag kommer tjäna ihop lite pengar så kan jag kanske göra en resa sen i höst med baby till något varmt land. Bara njuta av sol och bad i typ två veckor. Så himla skönt.

Ja idag blir det prov (om 20 min), en lektion till och sen antagligen träffa baby inne i stan för att kolla lite och lyssna på vad de olika partierna har att säga om EU-valet (baby ska rösta och jag ska skriva en uppsats om det), så vi får lite info och vet lite mer vilket parti passar oss bäst. Vi äter nog något med, kanske en fika eller något sånt i solen. Myspys.

Nej sen ikväll händer nog inte så värst mycket, kommer nog bara ta det lugnt eftersom Hannah inte kunde gå en runda idag så nej bara mysa med katten med någon bra film låter helt perfekt för mig.

Thanks...

Då var det lördag igen och jag har faktiskt sovit över 12 timmar inatt! Känns riktigt skönt, behövde som fan. Men igår så var det en ganska onödig skoldag. Vi gjorde inte direkt så mycket men jag blev hämtad av älskling och det var inte fel. Vi åkte hem till honom och bara mös med varandra tills jag var tvungen att åka hem. Sen blev det grillat till middag och vi satt ute, riktigt mysigt. Därefter blev det prat med baby och kollande av desperate housewives, gossip girl och one tree hill. Fick även sms ifrån Robban så jag pratade lite med honom där med. Det var trevligt. Har saknat honom och allt har blivit så fel och så kändes det lite bättre då men så får man en överraskning på bdb istället och den var inte trevlig direkt. Trodde aldrig att du skulle skjunka så lågt.

Idag gick jag upp vid 13.15 riktigt skönt. Har inte gjort världs mycket, bara tagit det lugnt. Kollat lite på SATC och sånt. Ska snart ta en dusch och packa ner lite saker, ska till älskling ikväll =) Bara en massa mys och jag längtar, saknar honom så.

Wherever you will go...

2 månader <3

Då har man precis företagsekonomi provet och antagligen så va det så lätt som jag tyckte att det kändes eller så är jag helt dum i huvudet, något är det iaf. Men vi får se helt enkelt och hoppas på det bästa.

Har precis skrivit klart min presentation till Eu. St som är tills imorgon och ja den är inte världs bäst men det får gå för jag orkar inte. Är något slut i huvudet och jag vill egentligen bara hem men men. Hem och sova typ, shit va skönt.

Annars händer inte så mycket idag misstänker jag. Baby och jag firar 2 månader idag vilket är riktigt mysigt. Får se om vi träffas eller inte, lite beroende på när jag kommer ifrån skolan och så. Men vill träffa honom, saknar min baby ju <3

Nej men nu är det matte, inte för att jag vet vad vi ska göra men men.

Love you baby <3

Mysiga baby

Shit nu är huvudet trött. Har pluggat företagsekonomi ett bra tag nu men förhoppningsvis så fastnade något lite i mitt huvud. Men men vi får hoppas på det bästa för imorgon.

Igår var det nationellt prov i matte och jag satt väl 2.5 timme och det gick helt ok faktiskt. Men det gjorde en något snurrig, kändes precis som jag hade matte tal framför mitt huvud ett par timmar efter det. Åt sedan lunch med Nicole och därefter tog jag bussen hem till baby och var hemma hos honom ett par timmar för att sedan åka in till Burlöv center för att kolla på kavaj till honom. Det blev till slut en riktigt snygg svart på Jack & Jones. Därefter blev vi avsläppta inne i stan på Lilla torg och vi delade på en pizza på en jätte mysig italiensk resturang. Vi va hemma sen igen vid typ 22, riktigt mysigt. Fast vi satte på en film och jag somnade ganska fort efter det, nästan direkt. Men jag hade bara sovit 3.5 timme natten innan så jag får lite credit för det. Sedan måste jag säga att vakna bredvid sin älskling på morgonen är bland det bästa som finns. Även om jag verkligen inte ville gå upp så var det tusen gånger bättre att bli väckt av sin baby än av någon annan. Så himla mysigt.

Idag så åkte jag in till skolan (baby följde med mig en bit) och va på japanskan för att sedan åka hem eftersom jag hade världens migrän. När jag väl kom hem så blev det lite mat och försöka plugga. Men jag har faktiskt lyckas läsa företagsekonomin en gång och sammanfattningarna tre gånger och det är alltid något.

Nu händer inte så världs mycket, tar det mest lugnt och kollar lite på The Hills. Ska försöka somna tidigt ikväll (vet seriöst inte hur många gånger har jag sagt det nu den senaste tiden...) och försöka lyckas bra på provet imorgon.

Miss you <3

Fredag

Tidigt, tidig lördagsmorgon! Shit det va inte många timmars sömn jag fick inatt. Men det går ändå, baby kommer hit idag och vi ska baka! Haha ska bli kul och se hur det kommer att gå.

Igår så hade jag tre prov på rad, två nationella och ett svensk prov så mitt huvud var ganska trött måste jag säga. Men jag åkte in till stan efter det och handlade min foundation (skiter totalt i att den är alldeles för mörk för mig, jag vägrar ha en ljusare foundation än den jag redan har! Ser ju ut som att lik med den i ansiktet!) och sedan en liten överraskning för baby med. Den ska han få se idag, skit jag kommer älska hans min så fort han ser det. Sedan efter det hämtade älskling mig ute i stan med Jonte och vi körde ut till Mobilia där vi gick runt och baby köpte sina väldigt fina badshorts. Vi hämtade hans mamma sen och lämnade henne och Jonte med. Sedan försökte vi hitta något litet att äta och det tog ett tag innan vi kom fram till det men det blev Espresso House ute vid Burlöv center och det riktigt mysigt. Därefter körde vi runt lite i Malmö innan han lämnade av mig inne i stan (skulle fira pappa på St. Markus Vinkällare). Jag fick även låna hans tröja så jag inte skulle frysa och det är jag glad över för jag frös en del senare på kvällen plus att det luktar baby med. Men det var riktigt god mat och vi var hemma någon gång vid 22. Blev även lite prat i telefonen med älskling sen efter det, eller ja lite och lite 4.5 timmar...men det var mysigt och det är helt sjukt hur mycket jag saknar honom ibland. Älskar verkligen honom <3

Idag kommer han hit och ska hjälpa mig med trafiken, shit vad jag känner mig dum när det gäller det. Kan inget alls. Och så ska vi baka så klart. Han ska även sova över så det blir en riktigt mysig helg, precis vad jag behöver. Men nu måste jag försätta städa och göra mig iordning.

Vardagslyx!

Oooh vad jag älskar vardags lyx! Att bli hämtad efter skolan av sin baby och sedan köra runt lite, lyssna på bra musik och bara njuta av varandras sällskap. Även senare åka in till stan för att äta på Mando! Så sjukt mysigt så det inte var sant. En måndag eftermiddag/kväll. Nej bara en massa mys och det är bara plus att det va en måndag med.

Nej kom typ inte upp imorse, gick upp 50 min senare än vad jag skulle, tur nog så kunde pappa köra mig och även om jag kom nästan 10 min försent så hade lektionen inte ens börjat. Men org. led. lektionen gick väk bra, ganska dryg och jag var helt slut och sjukt hungig. Sen efter det satte jag mig vid en dator och skrev min engelsk uppsats. Blev ganska nöjd med den faktiskt och det tog inte så lång tid heller vilket var väldigt skönt. Nicole och jag gick och köpte choklad sen efter det eftersom vi båda hade sån sug efter det och typ hungriga med (skit bra att äta choklad då, jag vet). Sen blev det idrott efter det och vi hade valfri lektion så Nicole och jag satte oss uppe i gymmet och gjorde lite saker och snackade en massa. Fick även prova på Nicoles foundation och shit vad den är bra, den ska jag köpa helt klart! Är i sånt behov av en foundation så det är sjukt. Därefter blev det en kort lunch och en lektion i Eu. St med. Så det var en kort dag inom skolan och det var skönt.

Baby kom och hämtade mig när jag hade slutat och vi körde runt lite och sånt. Vi åkte ju in sen för att äta middag inne i stan och det var så himla mysigt. Naaw vad jag älskar honom. Han har även gått med på att följa med ut i Dalby och orientera med mig =) Sedan nu i veckan så ska vi ut och shoppa en massa kläder åt honom och förhoppningsvis en foundation och kanske ett nytt nagellack till mig.

Sedan är jag ledsen för allt dumt jag har gjort mot dig Robban, du förtjänar verkligen inte det. Du är en sån fin vän och jag vill verkligen inte förlora dig eftersom jag har kommit dig nära. Jag vet om att vi har glidit ifrån varandra sjukt mycket nu den senaste tiden men jag har absolut inte glömt dig och jag hoppas du kan förlåta mig, inte dag men inom en snar framtid iaf för jag saknar våra konversationer och framför allt dig! Finns här för dig <3

Nu blir det nog lite tv och sen sängen, ögonen börjar gå i kors.

Mysig helg

Sån mysig helg man har haft, även om det blev lite fel igår så löste det sig riktigt bra sen till slut. Men igår blev det grillning hos Hannah för att sedan åka in till Vellinge för att träffa Camilla och Rebecca där vi fikade och stannade där tills det stängde. Riktigt mysigt. Sen tog Hannah och jag bussen hem och det slutade med att jag stannade hos henne några timmar för att sedan åka hem. Pratade med Robin sen i ja över tre timmar och somnade någon vid halv 5 på morgonen...

Idag har jag bara tagit det lugnt och kollat lite på film. Sen vid halv 5 kom baby hit och vi hade riktigt mysigt men vi kan seriöst inte kolla på en film...aaah nästa gång måste vi se iaf se halva! Nej men jag ska inte klaga, vi hade det sjukt mysigt och jag saknar redan honom riktigt mycket. Min baby.

Nu ska jag göra mig iordning för att sedan sova eftersom jag börjar 8 imorgon...tyvärr. Men det går nog, säger vi.

Valborg/förste maj

Då var valborg över och nu även förste maj. Min lilla hund fyllde 6 nu på valborg, min lilla Basco. Det kändes verkligen inte alls längesen vi fick honom och han var en sån liten valp. Men han har valpsinnet kvar iaf och det är alltid något. Men valborg var en trevlig dag/kväll för den delen. Först så slutade vi tidigare och hade en väldigt slapp mattelektion (satt ute i parken och ja fota, snackade och typ sånt), sedan så var det hem för att gör sig iordning för att sedan ta bussen till pildammarna. Det var riktigt mysigt och trevligt sällskap med, fast saknade min baby dock. När jag väl skulle hem så kom bussen aldrig och jag pratade med Robin samtidigt och det hela slutade med att han kom och hämtade och körde hem mig. Han är seriöst så himla söt och gullig <3

Idag så har jag solat ute i solen och råkade bränna mig lite. Haha jag i ett nötskal typ...nej men låg ute och läste och smsade lite med baby. Sen fick jag bråttom att göra mig iordning eftersom jag skulle träffa Mikaela inne i stan för att kolla på bio. Hade på min vita sommarklänning med mina bruna gladiator skor. Mötte upp henne och vi såg på The Reader och den rekomenderar jag att folk ska titta på, för den var verkligen riktigt bra och fin. Vinkade sedan av henne efter biron vid hennes busshållplats för att sedan gå till min. Pratade med Robin då med, ja vi är något fästa i varandra. Vi har pratat nog i över 3 timmar ikväll och det var riktigt skönt och mysigt.

Imorgon blir det bara att ta det lugnt under dagen (sola lite till) och sedan på kvällen ska jag hem till Hannah för att grilla. Undrar hur bra det kommer att gå, tre tjejer och en grill...hahaha. Men i vilket fall som helst så blir det mysigt.

Nej ska läsa lite och sen blir det sängen

Nattinatt

RSS 2.0