S.O.S

S.O.S Please someone help me

Sorrow?

Tears
Pain
Trying to focus on things that need to be focused on
A smile
Is it a fake one?
Everyday the pain gets a deeper and deeper hole
When will it all come to an end?
When will I finally feel that my life is on the tracks again?
I can only push and hope that it will back back to me again...

What can I say?

Ja då var denna helg över, går för fort för att jag ska hänga med i min mening...

Vad ska man säga om denna helg då? Ja du, bra fråga...

Men baby och jag hade lite roligt i lördags kväll/natt, blev lite dricka och vi gick ut en runda och hade diskutioner om granar, tallar och tallkottar (fråga mig inte men roligt var det).

Hade det även sjukt trevligt och mysigt med Hannah i fredags då vi satt verkligen i över 4 timmar och bara pratade. Vi hade musik, dricka och godis och mer behövdes inte. Tjejsnack var väl behövligt i min mening och det är så skönt när man bara kan sitta ner och snacka så i flera timmar utan att inte kommer på vad man ska säga.  

Jag är helt slut just nu, det har varit en helg med en hel del händelser men ja det får vara så. Jag kan inte göra något åt det, även om jag vill. Lite synd bara att det går ut över mig så pass mycket som det gör och hindrar mig ifrån att göra det bästa jag vet om att jag kan innerest inne. Det är väl det som gör mest ont, antagligen...

Saknar älsklingen min som fan just nu, hade behövt hans varma, sköna famn just nu som trygghets zone men jag kommer träffa han imorgon och förhoppningsvis så är jag på lite bättre humör än detta, men ja natten är fortfarande ung och man vet aldrig vad som händer, tyvärr.

Får väl bli att krypa ner i sängen nu och blunda bort det onda och elaka och tänka på att baby och jag ska till Köpenhamn till nyår och hoppas på att allt annat bara försvinner...

Le tjejkväll avec Hannah

Ikväll blir det tjejkväll med Hannah och då blir det godis, musik och antagligen gå en kvälls promenad, sjukt mysigt! Ska även hjälpa mamma handla idag vilket blir antagligen snart med. Sedan inatt blir det kommer älskling hit och på lördag är det kalas för Gustaf och då kommer alla släktningar typ. Sedan söndag är väl plugg dag tyvärr...

Mamma och jag har bestämt oss för att åka på en Spaweekend efter jag har fyllt 18 så jag kan ta en drink och det ser jag fram emot eftersom det behövs, bara mamma och jag. Jag blir så avundsjuk på alla som kan hitta på saker med sina mammor utan problem så jag är riktigt glad att vi har bestämt det, vi ska bara hitta ett datum som passar oss båda!

Nej nu får jag kasta mig in i duschen så jag hinner träffa mamma och hjälpa henne!

SERIÖST?!?!

FY FAN!!!! Det är allt jag kan säga....

Helg!

WIE! Jag klarade två kitty steps idag! :D

Skolan var lika med en lektion och ett projekts möte med Sven, vilket innebär att jag slutade halv 11, riktigt jävla skönt måste jag säga. Jag åkte sedan hem till älskling där vi åt frukost i sängen (ostbullar) och han snussade till en stund medan jag kollade på Grey's Anatomy, sjukt mysigt. Nu har baby vaknat och det blir mysa lite till tror jag nog =)

Imorgon har jag studiedag, vilket innebär vila och plugga för min del, har två prov nästa vecka plus två uppsatser som måste göras men med hjälp av mamma och baby så ska jag nog klara av det.

Känner mig mer positiv nu och lite gladare, kanske kan jag fixa skolan utan några jätte stora problem? One can only hope, right?

Nej nu ser baby myssugen ut så det blir krypa ner i hans famn och kolla på Jims värld (så många serier, i know...) 

Trött

Tröt på alla måsten
Trött på alla krav
Tröt på allt ansvar
Kan man bara inte vara liten igen och slippa allt detta?

RSS 2.0