Finished!

Uppsats klar, känns skönt faktiskt. Ska kolla igenom den imorgon men den är typ klar iaf. Ikväll åt vi kinamat, riktigt gott även om jag får straffas för det. Magen klarar ju inte av sånt. Paul kommer även hit och han och mamma har blivit såna dansbands groupies! Skäms sjukt mycket men det började med att kompisars son till mamma och paul är med i ett band där och vi är alla "tvunga" att rösta för att vi känner honom och jag håller ju med att att det är kul för det är ändå en kul sak för dem även om det är dansband...men iaf Gustaf och jag blev tvingade att kolla på det men om jag ska vara helt ärlig hade vi sjukt kul även om musiken var kass och sånt men vi var så himla taskiga och hånade alla, specielt han thomas, tyckaren eller dansbandsprofessor som han så fint kallar sig själv. Ursäkta men han kan inget annat än att försöka knäcka de tävlande. Ful är han med, men men är man ful och störd i huvudet så är man det. Ifall det är någon som tittar på dansbandsgalan så är det Willez ni ska rösta på för han som spelar gitarr känner vi och hade varit riktigt kul att se dem komma till finalen. Jag vet nörd och allt men vi hade en rolig familjkväll så jag är lite konstig pga det :P Skönt att se mamma så glad också, det motiverade mig till att skriva uppsatsen.

Pojkvännen min och jag lämnade lägenheten igår och det kändes riktigt deppigt för vi har trivts så himla bra där och Tiger litade verkligen på oss nu den sista veckan så det var extra hårt att lämna henne och lägenheten då. Men Caroline var jätte nöjda med oss så nästa gång hon skulle ut och resa skulle hon absolut ta kontakt med oss igen och kändes riktigt skönt. Hon reser tydligen jätte mycket så forhoppningsvis så kan vi bo där snart igen.  

Just nu sitter jag bara här vid datorn och lyssnar på Firework av Katy Perry och väntar på att baby ska ringa, sen blir det nog vänner och sängen efter det. Ska på Tupperware party imorgon med mamma, ska faktiskt bli kul. Det är min moster som ska hålla i partyt och jag har inte träffat henne på länge så det ska faktiskt bli skönt att se henne och kanske mina söta kusiner också.

Dagen började konstigt men slutade riktigt bra, livet såg lite mörkt ut ett tag men nu börjar det ljusna lite iaf och jag kan le igen. 2011 ska bli mitt år! Jag ska bli klar med mina tentor och hittat ett jobb och förhoppningsvis om ett år så skriver jag om att jag har flyttat med baby och har en underbart söt liten kattunge att leka och mysa med. Det satsar vi på!

Onsadagkväll

Onsdag kväll, på fredag måste vi lämna denna fina, underbara lägenheten! Vill inte! Seriöst trivs så himla bra här och det är bara vi och ingen annan som bestämmer och jag håller på att skriva på i evigheter om detta men det ska jag inte göra, blir bara deppig bara då.

Jag ska iaf jobba imorgon med hos mamma, det var tydligen kris där igen och jag tackar inte nej till pengar direkt. Kanske kan få ett deltidsjobb med inne i stan om jag har lite tur så det hoppas vi på! Men det är mammas jobb som gäller imorgon och det är ganska kul att få jobba med barn även om det inte är helt lätt men jag hade en liten gullunge efter mig nästan hela måndagen så jag ser fram emot att träffa henne igen, hon är så himla söt. Enda nackdelen är att förskolan är delvis en uteförskola och vara ute i nästan 4 timmar när det är iskallt när inte världens roligaste och hur mycket du än klär på dig så biter kylan in på dig...Thailand nästa?

Nej ska mysa med Tiger nu och pussa min baby

Ha en skön onsdagkväll!

På väg till jobb!

Jag säger att jag ska bli bättre på att skriva och så gör jag inte det...iaf just nu sitter jag på bussen på väg till mammas jobb där jag ska hjälpa till och vara vikarie så det blir en hel dag mellan 8-16.30. Känns ändå skönt att få in lite pengar nu till jul fastän jag är helt slut för tillfället :P baby och jag har passat katt nu i 9-10 dagar vilket betydde även en lägenhet på köpet och det bland skönaste jag har varit med om. Ingen som tjatar på en att man måste städa, diska, plocka undan utan du gör det precis när du vill! Nu på fredag ska vi tyvärr lämna lägenheten och tiger (katten) och det känns sjukt hårt för det har varit så jävla skönt att ha något eget, så nu blir det hitta jobb som fan både för mig och baby så vi kan flytta snart. Vi behöver det båda så sjukt mycket och ha ett ställe där man verkligen kommer ifrån alla problem och bråk är så obeskrivligt. Iaf denna helgen nu som har gått har vi bjudit över mamma och gustaf på middag, fläskfilé med egen gjord potatisgratäng sjukt gott! Det tyckte även mamma och gustaf också. I lördags gjorde vi inget speciellt utan bara tog det lugnt och jag pluggade riktigt mycket, skrev en uppsats efter en del utbrott över jag inte visste vad jag skulle skriva :P baby satt och spelade ett busspel som han hade laddat ner under tiden jag pluggade så det gick ingen nöd på honom. Sedan igår så gick jag igenom uppsatsen ett par gånger och skickande in det. Blev ganska nöjd med den och det är det viktigaste. Sen satt älsklingen, jag och tiger och kollande på EMA och det var riktigt mysigt speciellt när jag hade tiger i knäet :) nej nu är jag på jobb men jag ska försöka bli bättre att skriva. Ha en bra dag!

RSS 2.0