Tråk tråk håla...

Jaha då sitter man här i skolan och sjukt tråkigt...visst jag hade säkert kunnat börja på min American History X uppsats men jag orkar inte. Det är fredag och mitt huvud är sjukt trött. Satt och pratade med Robin fram tills 01.20 så jag är lite slut känner jag. Jag kunde inte riktigt somna igår, det blev mer ryckligt och ja. Men det var värt det att prata med honom, vi har alltid kul! <3

Sen idag har jag "bara" haft" civics och european studies. Ganska tråkiga lektioner idag, inget intressant hände på dem. Men vi fick reda på att history var inställt och visst vi har flyttat upp svenskan till när vi skulle ha history, men ändå, den kunde ju lika bra varit inställd den med...specielt eftersom vi inte gör något direkt, men men det blir nog bra. Börjar om 45 min igen så.

Ska försöka hitta gott godis idag till helgen, mamma har inte köpt något så får jag fixa det. Vet bara inte riktigt var jag ska handla det, är så trött på ICA godis. Men det blir nog Hemköp eller något sånt.

Nej nu ska jag äta min näringsbar så jag inte dör av total hunger!

Puss

Mysig torsdag!

Torsdag idag och ja jag hade två lektioner idag. Företagsekonomi och japanska. Fick tillbaka prov på båda lektionerna och jag fixade japanskan med bara ett slarvfel så jag blev grymt stolt över mig själv! Och företagsekonomin gick bättre än mina förväntningar så bara plus där med. Sen var matten och historian inställda och jag glömde bort att vi hade mentorstid så jag ringde Robin och frågade honom vad han gjorde och ifall han kände för att träffas och det gjorde han. Vi körde runt lite i Malmö först och hamnade på Mobilia där vi kollade lite, men det var sjukt tråkigt så vi körde hem till honom, där vi låg och pratade som vanligt och kollade på helt söta och roliga bilder på hans dator. Riktigt mysigt var det. Sen körde han mig hem, sån gentleman! Nej men det var väldigt roligt och mysigt att spendera en torsdags eftermiddag. Tack sötnos! <3

Nu hemma har jag inte gjort så mycket, fixat med lite musik till min iPhone och pratat lite med Gustaf. Översatte de engelska orden med och skickade dem till Mikaela, men sen har jag bara tagit det lugnt och sånt är aldrig fel.

Nej nu hade jag tänkt zappa lite på tv och sen försöka somna någonlunda i tid ikväll!

Sweet dreams!

Aaaw!

Aaw en sån här kommentar får en att bli så glad:

Hur det kommer sig att man saknar dig när inte prata me dig?

Därför att du är som en solstråle som lyser upp ens liv

Tack du, det värmde sjukt mycket <3


27/1...

Denna dag har varit lite upp och ner, den började skit och slutade bra. Men denna dag var egentligen dömd ifrån början eftersom det är den är 27/1 och ja det kändes lite. Det är inte alltid världs lätt att glömma saker sådär, men det börjar bli lättare. Fast idag var inte kul direkt. Jag mådde skit annars med, huvudvärk och frös som bara den så jag åkte hem efter halv 14. Jag skulle egentlgen träffa Robin idag och jag trodde han skulle höra av sig och han trodde jag skulle höra av mig så det blev total missförstånd, sjukt jobbigt. Jaja vi smsade en del och sen ringde jag honom när jag kom hem och vi bara pratade ut och ja han fick mig på bra humör igen och jag älskar den egenskapen hos honom.

Sen annars så har jag pluggat japanska och jag har skrivit alla rätt tre gånger i rad nu!!! Överlyckig för jag kunde inte alls dem igår! Känns faktiskt ganska bra inför provet imorgon och sånt är aldrig fel.

Har inte gjort så mycket annars, chattar lite halvt nu, samtidigt som jag kollar på top model. Förresten vem tycker ni ska vinna? Jag gillar Elina sjukt mycket. Men vi får väl se vad som händer.

Det kom inte ut något nytt avsnitt av Gossip Girl eller One Tree Hill idag...jag ville ju se vad som händer! Slutade ju så bra...jaja nästa vecka förhoppningsvis.

Såg precis att New Moon kommer ut den 29/11 eller något sånt i USA än så länge och det längtar vi efter. Specielt eftersom man har läst böckerna ;)

Grattis förresten till Nicole och Johan som firar 1.5 år idag! <3

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Top Model!

Puss!

Sönder sliten telefon?

Allt för längesen jag skrev något känner jag, så jag tänkte skriva lite nu här innan jag ska in i duschen.

Helgen har varit riktigt bra. Fredagen var lite dryg bara med alla lektioner men kvällen var sjukt skön. Sen lördagen blev det till att städa, handla det sista, duka och göra mig iordning för min lilla fest/middag. Det var sjukt trevligt och kul. Maten blev riktigt lyckad fast vi hade 4 pizzor kvar när kvällen var slut...men tårtan var en riktigt hit! Den ska jag helt klart göra om. Sjukt lätt var den att göra med. Nej sen blev det lite World tour där Nicole och jag sjöng typ duett :P Vi kunde typ inga låtar men vi fixade det på något sätt iaf ;) Men det blev en väldigt lyckad kväll och sånt uppskattas alltid!

Sen söndagen gjorde jag typ inget. Kollade på 90210 och jag har fastnat totalt för den serien! Riktigt bra och det ska bli spännande och se vad som händer här näst. Pratade med Jess och Olivia i telefon och det har jag inte gjort på en evighet och det var riktigt kul, fastän de dissade mig totalt...tydligen hade Olivia hittat ett brev där jag hade lovat en sak som jag verkligen inte har hållt och detta lär jag höra resten av mitt liv typ...jaja vi har kul ändå och jag kommer på något för att hämnas ;) Sen blev det prata med Robin i sådär 4 timmar typ...min hemtelefon fick ta den smällen...whoops. Vi pratade seriöst om allt, helt sjukt. Vi ville verkligen inte sluta prata för vi försökte göra det ett par gånger och så hamnade vi i en ny diskution om något helt annat och satt där och pratade på som bara den. Mamma sa att vi hade slitit sönder telefonen...:P Riktigt kul var det och det var skönt att prata av sig om allt!

Sen idag har jag inte gjort så mycket, gick i skolan och sen ringde jag Robin och pratade med honom hela vägen hem. Jag fick dock en liten överraskning när jag kom hem. Basco hade spytt ner hela köket, hallen, tvättstugan och sin korg. Riktigt mysigt...verkligen. Gustaf var också hemma och ja han fick torka upp...jag sa att jag var tvungen att plugga och det var jag med...men han fick godis sen som tack plus pengar av mamma. Så det löste sig. Sen blev det katakana tecken...46 tecken där jag har skrivit alla 20 gånger plus förhört mig själv 1 gång och det gick inte alls bra. Känner mig sjukt stressad över det eftersom provet är på onsdag...men det löser sig nog förhoppningsvis.

Nej nu kallar duschen på mig!

Pussar!

I won't disagree

Nu är history arbetet finally klart! Shit vad oinspirerad det arbetet var, eller iaf för mig. Jag orkade helt enkelt inte alls, men nu är det iaf gjort. Denna dag har varit ganska bra, något lång bara. Började med företagsekonomi där vi hade redovisningar eftersom våra prov fortfarande inte var rättade...jag redovisade dock inte. Fanns inte tid plus jag kände inte alls för att göra det. Alla andras arbeten var så väl skrivna och detaljerat, medan mitt inte alls var det. Men jag har en vecka till på mig att fixa det, om jag orkar/hinner. Sen var det japanska där vi hade lite grammatik, inte så svårt men ändå, det är ganska tråkigt. Fast läraren är sjukt bra och gör lektionerna nästan alltid lika roliga så det är verklingen inte hatlektion, tvärtom faktiskt för en gångs skull när det gäller språk för min del. Lunch var nästa trevliga sak på schemat och det var fisk och alla som känner mig vet att då blir det lite pasta sallad för mig. Jaja ingen nöd på mig. Sedan var det matte och ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Känner mig sjukt stressad över det men det löser sig nog. Vi hade mentorstid efter det och tydligen så ska vi ha två engelsk lektion på tisdagar och patrick tre gånger i rad på fredag...det kommer bli en lång tisdag och fredag...jaja vi överlever väl på något sätt. Sen kom historia lektionen där vi kollade på en film och den är bara för tråkig. Visst det är intressant med första världskriget och allt men det blir bara för mycket tyvärr, specielt så sent på eftermiddagen.

Jag kom hem sen vid kvart i 5 och var helt slut, satte mig och försökte skriva historian och blev inte klar fören 9, men jag hade några breaks däremellan. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Just nu skriver jag lite sms till Robin och ja sängen lockar sjukt mycket så godnatt!

Puss!

Grattis!

Ok tänkte bara skriva ett lite snabbt inlägg här innan jag verkligen måste gå och lägga mig. Jag har en ganska lång dag framför mig imorgon och med tanke på hur lite jag sov inatt så måste jag komma i säng genast typ. Nej men denna dagen har varit helt ok ändå. Började 10.25 med japanska och det gick ganska bra. Sen lunch där jag inte åt så mycket, eftersom det inte var direkt gott. Svenska på det efter det och vi gjorde inget, verkligen inget. Vi har en 50 min lektion och vi slutade 20 min tidigare...jag gjorde japansk läxan då så jag skulle slippa göra den sen när jag väl kom hem. Till slut hade vi civics där vi pratade lite om economics och företag...ganska intressant faktiskt. Sen kollade jag lite på efterrätter till på lördag och jag hittade ett som låter sjukt gott. Ska bli sjukt kul nu på lördag och förhoppningsvis så blir det bra. Sen åkte jag in till stan och träffade Chrille ett tag. Det va ett tag sen och vi satt och pratade lite och det var trevligt. Sen blev det hem där jag skrev min tråkiga historia uppsats...är nästan klar nu. Lite mer än en halv sida kvar. Får göra klart den imorgon. Orkar inte nu. Sen blev det lite smsade med Robin som vanligt, alltid lika kul. Han var dock övertrött efter sin praktik idag så jag får väl höra mer om det imorgon eller fredag misstänker jag.

Kollade på Top Model med. Ganska bra avsnitt. Men jag kollade inte riktigt fullt på det, skrev ju på min uppsats...

Förresten Olivia fyller år idag, 17 år! Grattis gumman! <3

Nej vad sägs om sängen med lite friends avsnitt och sen nattinatt?

Pussar!

Sova kanske?

Vilken jobbig dag. Lång och dryg. Vi gjorde inte direkt något i civics och typ ingen fattade läxan vi fick. Sen va det in till stan för att fixa lite och jag pratade lite med Robin över telefonen och fast det var lite halv stelt mellan oss först, eftersom jag inte var på världens bästa humör så blev det riktigt bra sen. Han fick mig att skratta igen och det kändes skönt. Men hela min kropp är helt slut och mitt huvud värker och jag vill bara sova. Men jag somnar för sent och sen kommer jag aldrig upp ur sängen. Känner mig som en zombie, för min ork/energi är på typ noll.

Iaf den kom jag tillbaka till skolan och träffade på Azena på bussen och vi pratade lite just om förhållande och det är sjukt skönt att prata ut om sånt med henne. Sen blev det engelska där Nicole och jag presenterade vårt arbete om cancer och det gick ganska bra faktiskt, kändes som det iaf. Vi kollade även en bit på American History X och vi slutade precis där den mest äckligaste scenen var...får alltid så himla ont i mina tänder varje gång jag tänker på den. Vi slutade sen för dagen och jag åkte hem. När jag väl kom hem så satte jag och började läsa i engelsk boken som vi har fått att läsa, men jag måste säga att den är sjukt bra. Helt hemsk är den, hru lättpåverkade människor är. Hur mycket vi vill vara smälta in och var gränsen finns innan det blir för sjukt.

Sen blev det lite Gossip Girl, One Tree Hill ooch Top Model. Vanlig tisdag med andra ord. Just nu sitter jag här och pratar lite med folk över msn, samtidigt som jag smsar med Robin. Ska nog sova snart, känner redan hur trötta ögonen är...

Skit också...

Usch hatar när det blir fel och det blev det också igår...men det löste sig nog, eller det kändes som det. Sitter i skolan just nu och är så himla trött och orkar absolut ingenting. Ska antaglingen redovisa engelsk arbetet idag med och det känner jag verkligen inte för. Känns som att jag har vaknat på totalt fel sida idag. Hoppas det blir bättre senare, för jag hatar att vara så här, sur, nere, orolig och besviken på mig själv. Jo men det blir nog bättre, eller man får hoppas iaf!

Nu börjar Civics...ska vi se om jag överlever den?

Planering eller överraskning?

Det har varit så himla prat om förlovning den senaste tiden mellan par och visst är det en underbar sak och bland det finaste som finns. Men det är ett ganska stort steg, specielt i vår ålder tycker jag. Men det som "stör" mig mest är att det är en planerad sak mellan paren. Att det inte kommer som en överraskning. Nu vet jag att jag är total amerikansierad (stavning) men ska det inte vara en överraskning? Då behöver det inte vara killen som gör det men att någon av paret frågar ifall den andra vill gifta sig med en och då är man förlovad. Eller är det fel? Jag hade velat ha det som en överraskning, inget planerat utan bara så romantiskt ock kärleksfullt. Men det verkar inte vara så här i Sverige, men är det verkligen samma sak? För mig så är det inte det. Känns inte lika starkt som en "riktigt" förlovning där det är frågan om giftemål. Är en planerad förlovning precis samma sak som en överraskande en? Vad tycker ni? Det är kanske bara jag som tycker detta, men det skulle vara intressant och höra andras åsikter om detta.

Nej sängen kallar på mig, är helt död i kroppen och nu ska jag stänga grinden xD

Lyckan är nästan fullgjord!

Det blev inget inlägg igår fastän jag satt och håll på att skrika ett. Jag var mitt inne i det och smsade lite halvt med Robin och ja han var uttråkad och jag bara men ring mig då, jag lovar att inte fräsa av dig (hahaha var något sur på allt då) och då ringer han direkt efter. Jag trodde inte det och ja vi fastnade i ett väääldigt långt samtal, närmre bestämt över 3 timmar...hans mobilräkning fick ta smällen...Men det behövdes verkligen och vi pratade ut om oss, vilket vi aldrig riktigt har gjort. Inte iaf så som vi gjorde igår och det kändes sjukt skönt. Vi har både ganska mycket att tänka på men det blev lättare iaf mellan oss och nu vet vi båda var vi står. Jag har insett nu att jag har gjort min del, jag får dra mig undan och se vad som händer helt enkelt, Visst jag hatar att vänta (och ändå har jag typ världens största tålamod, enligt Robin då), men det är han värd. Det känner jag nu och han betyder sjukt mycket för mig och det vill jag inte förlora honom för allt i världen. Tålamod, tålamod och va glad ;)

Nej men när jag pratade med honom så hittade jag min ring!!! Jag blev så himla glad! Den låg längst ner i min väska och den betyder sjukt mycket för mig. Framför allt, en ny start, att jag kan fixa detta och jag kan inte låta bli att hjälpa tänka att Robin gav mig lite tur, hahah jag vet freak men sen han kom in i mitt liv har jag verkligen känt mig mycket gladare och jag kan inte låta bli tänka att han påverkar mig på alla sätt positivt. Lyckan är fullgjord, eller nästan ;)

Efter vårt underbara samtal så var jag sjukt trött och jag skulle upp vid 6 morgonen därefter så jag gick och la mig, men jag fick inte direkt så mycket sömn eftersom min älsklings hund gick upp till mig halv 5 på morgonen (jag hade glömt stänga grinden) och han började jaga katten och innan jag fick ner honom...sen kunde jag inte somna om så jag låg vaken och tänkte på allt möjligt. Jag gick upp vid 6.20 och gjorde mig iordning och sen iväg till skolan. Själva skolan var inte så hemsk idag. Tråkig org. led. lektion som vanligt och jag orkade inte direkt lyssna, men Nicole och jag var iaf lite duktiga, vi gjorde ett par uppgifter ;) Sen hade Nicole tänkt göra en del av trafik provet under hålan, men hon ändrade sig och följde med mig in till stan för att äta frukost på Espresso House (vana på måndags morgon), vilket var mysigt och det blev mycket prat och analyser som vanligt. Oss i ett nötskal ;)

Därefter blev det idrott och vi blev sjukt skrämda eftersom klassen innan oss hade BIP test och vi brukar göra det de gör...alla blev sjukt stressade för vem kan ens gilla tanken att springa BIP testet?! Men vi fick göra vad vi ville, så vi tjejer dansade och det var sjukt roligt faktiskt. Blev inte riktigt rätt men vi skrattade och hade kul. En idrottslektion som jag gillade, chockerande eller hur? Nej men jag ska nog faktiskt försöka börja på lite dans inspirerad pass på SATS nu så fort som möjligt. Måste röra mig känner jag.

Sedan blev det Eu. st. där vi hade presentation och det gick ganska bra faktiskt. Skönt att få det gjort, så man slipper tänka på det mer. Smsade lite med Robin under lektionen, orkade inte riktigt lyssna, huvudet var helt slut efter knappt någon sömn. Sen när jag satt på bussen ringde han. Uttråkad var han och jag fick underhålla honom och det gör jag gärna. Vi har alltid kul när vi pratar och vi jävlas och leker med varandra hela tiden. Skönt att kunna skratta så över telefonen med en sån underbar person. Nej sen kom Tommy och Laura och då var han tvungen att underhålla dem. Så jag kom hem till slut och jag har pratat med mamma lite, ren skitsnack men sånt gör mig alltid piggare och nu har jag suttit här i typ en timme och försökt skriva min extremt tråkiga historia uppsats...jag har skrivit nästan en sida. Jaja får väl skriva imorgon eller onsdag och använda radavstånd så det blir större. Brukar alltid fixa det om jag inte riktigt får ihop alla sidor som behövs.

Nej det blir nog stopp för ikväll, orkar inte riktigt och kolla på film och äta M &Ms lockar betydligt mycket mer.

Lyckad eftermiddag på Jensens eller hur Nicole? ;)

Då var man hemma igen, väldigt mätt måste jag erkänna. Både Nicole och jag valde Pork steak på Jensens med en brödkorg som förrätt. Skit gott var det. Men sen det som hände på Jensens eller precis när vi kom in var dock så himla roligt. Servitören kommer och visar oss vårt bord och jag går före, nästa sekund hör jag bara en stor duns och vänder mig om för att se Nicole ligga platt på mage och med menyer utsprilla över hela golvet! Alltså när jag såg det dog jag nästan av skratt, det såg bara så jäkla roligt ut och alla kollade på henne. Visst var det synd om henne, men seriöst sån tabbe! Tydligen så gled hon med sina sjukt snygga högklackade skor och fått tag i korgen där menyerna låg i och ja sen hamnade de på golvet samtidigt som hon gjorde det med! Hahaha detta lär vi inte glömma på länge Nicole, sorry! ;) Sen precis innan vi gick in på Jensens så passerade vi tva danskar (tror vi) och den ena stötte på Nicole utan någon framgång alls. Han bara: Heej och hon bara eeeh hej? Hahaha sån diss.

Men vi hade sjukt kul och vi satt och åt, snackade och skrattade som bara den. Väldigt skönt måste jag säga, specielt eftersom dagen började inte så bra. Jag fick ett perfekt slut på den och det är sjukt skönt! Tack gumman för att du får mig att skratta, vad jag skulle jag har gjort utan våra flum dagar? <3

Sedan när jag kom hem så kom våra grannar in (de hade precis varit över i USA för att hälsa på sina barnbarn aka Jess och Olivia) och de hade presenter med sig :D Jag fick M & Ms, Kisses (godis), en bok som verkar vara sjukt bra och halsband och örhänge! Blev riktigt glad. Såna små överraskningar känns alltid bra att få.

Jag har precis kommit ur duschen och kollar lite halvt på Laura Craft på tv4, samtidigt som jag kollar runt lite på dator. Ska försöka somna tidigt idag så jag kommer upp imorgon. Börjar tidigt så...

Pussar!

Skolan..?

Hahaha verkligen lpönt att åka in idag, inte en lektion hade jag idag. Eller jo jag försov mig till företagsekonomin så det blev ingen där och sen skulle jag till läkaren så det blev ingen japanska för mig. Men sen var matte, mentorsamtal och historia inställt så ja. Kändes så lönt att åka in idag, verkligen. Jaja Nicole och jag har försökt vara duktiga och visst vi gjorde klart power pointen till engelskan men där slutade vår ork ungefär :P Så arbetet inom EU st. blev ju verkligen gjort...hahaha. Nej men vi hittade typ nada och det lilla jag hittade fick hon skriva av och det gick ju sååå bra. Hahaha visst är vi duktiga?

Nu ska vi snart bussen för vi ska äta på Jensens! Så himla gott! Ha det bäst så länge och tänk inte för mycket på oss när vi sitter och äter as god mat ;)

Pussar!!

Ny design...och allt tack vare Robban!! <3

Som sagt min blogg har fått en något annorluda design and I'm loving it! Och jag har världens sötast snällaste kille som kan dessa saker som har gjort allt detta! Haha tur att man är charmerande eller hur? ;) Nej men jag tror att han hade kul när han gjorde den och jag var inte den lättaste att pleasea direkt :P Men visst blev det över snyggt? :D Jag är så super nöjd över designen!

Ja idag så har inte så mycket hänt direkt, men mitt busskort blev avmagnitiserat idag och jag fick det igår. Lackade ur som fan och det kan inte vara jag där, för hur skulle jag hinna göra det på mindre än 24 timmar? Det måste vara fel på maskinerna alltså. Jaja annars så var det japanska, svenska och civics idag och vi gjorde inte direkt något specielt. Kollade på film i både svenska och civics så kändes något av en onödig dag måste jag säga. Sen försov jag mig med imorse så jag hann inte äta frukost (så duktig jag vet...) och det var äcklig fisk till mat idag, så jag fixade ihop en pastasallad med lite fetaost och ganska god sås =) Alltid något eller hur? Sen efter skolan blev det en liten snabb runda på Hansa, där jag hittade ett nytt nagellack som var i skimrande rosa typ, Brilliant Lily hette den så det blir nog bra tror jag. Åt även en scones på Espresso House för jag var så himla hungrig, blev även Cola eftersom jag var sjukt tröstig och jag ville ha något sött. Världens gulligaste bebis var där med, hon vinkade så glatt åt mig och sa t.o.m hej! Så himla söt och då längtade jag lite. Jag menar vilken tjej gör inte det, när hon ser en sån söt bebis? Sen hjälpte det inte mycket att Nicole och jag diskuterade graviditet och ha barn och allt sånt innan idag. Men jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan barn, absolut inte. Fast jag vill inte ha barn för tidigt heller, men det första barnet ska komma innan 30 hade jag tänkt mig. Ser fram emot den dagen faktiskt, men den får absolut inte komma nu för jag vet allvarligt talat inte vad jag skulle göra då.

En annan diskution som kom upp idag var att två tjejer i min klass (vad jag vet än så länge) får typ inte bo kvar hemma efter studenten...det tyckter jag var riktigt konstigt för hur i all världen ska man kunna fixa ihop pengar till en lägenhet och all andra kostnader precis efter studenten? Jag hade aldrig fixat det iaf. Nej vad jag vet så får jag stanna tills jag kan/vill flytta och den säkerheten/tryggheten vill jag väldigt gärna ha. Vi får väl helt enkelt se vad som händer i framtiden!

Jag funderar faktiskt på att kanske lägga mig, känner hur ögonen sviker mig nu. Tack ännu en gång Robban, jag blev så himla nöjd med bloggen! <3

Pussar!

Va fan...?! =(

Fan va sur jag är på mig själv. Jag lyckades med att tappa bort min ring som jag fick i födelsedags present, jag älskade den så himla mycket eftersom den betydde sjukt mycket för mig. Ny start på livet och hopp för framtiden, betydde den. Så jävla surt. Jag vet inte alls var jag tappade den och jag har verkligen letat. Blir så trött på det...

Jaja annars så har det väl varit en ganska bra dag, men jag fick bara två timmars sömn inatt eftersom jag satt och snackade med Robin fram tills halv 4 på morgonen. Mitt eget fel jag vet men jag ångrar direkt inte det, eftersom vi hade kul. Dissade varandra lite sådär och höll på som vanligt. Aldrig fel. Nej sen fick jag tillbaka mitt org. led. prov och ja jag fick G iaf och jag är njöd med det. Fast han rättade sjukt hårt och man skulle typ ha svarat exakt som han ville, men men G blev det och så betyder inget omprov och är jag riktigt njöd med, specielt med hur jag inte orkade typ något i december månad. Drygaste lektionen dock, han gick igenom varje fråga så jävla detaljerat och stod där uppe och mumlade för sig själv. Men Nicole och jag överlevde iaf, fast knappt eftersom ingen av hos hade hunnit äta frukost. Alltså så blev det frukost på Espresso House som vanligt (brukar vara vår måndags rutin, för vi hinner typ aldrig äta innan) och det blev en massa prat och skratt, vilket va skönt. Resten av skoldagen gick väl sådär, hade svårt och koncentera mig eftersom jag hade tappat ringen...förhoppningsvis hittar jag den, annars så sa mamma att vi skaffar en ny för hon vet hur mycket en ring betyder för mig. Det känns så tomt att inte ha något på fingret, men vi hoppas för jag vill ju ha just den.

Nej sen ringde jag Robin och undrade ifall han ville träffa mig lite snabbt och typ ta en fika eller något och han bara ja visst typ. Men när vi väl träffades så var han inte sugen på det så vi gick runt på Mobilia minst fyra gånger och kollade i typ tre affärer...lyckat eller hur? :P Sen fick jag träffa hans kompis Jonte och han verkade vara en trevlig person =) De gick med mig till busshållsplatsen och höll mig sällskap där tills min buss kom och det var snällt och gulligt av dem. Sjukt kallt var det med ute och idioten vägrar knäppa sin jacka eftersom han har sin Peak hood tröja...så typist killar, ska vara så macho fastän de fryser och allt sånt :P Ja men det var en trevlig stund vi fick och vi jävlades med varandra och han pratade i sönder mig som vanligt ;) Sen hamnade jag nästan på golvet eftersom han knuffade mig i sidan och sen tänkte han den tanken i en evighet...han skrattade gott åt det...snällt va? :P 

Ja det blir väl lite tv tittande och sen ska jag försöka somna liiite tidigare än halv 4 på morgonen hade jag tänkt mig ;) 

Puss! 

Stäng!

Stäng dörren 
Den ska vara stängd
Alltid
Du vet reglerna
Varför gör du inte som jag säger?
Är du så dum i huvudet?
Stäng av dina tankar
De får inte finnas
Stäng din mun
Inga ord får komma ut
Inget av detta får komma ut
Så stäng av allt
Sluta tänk
Dina tänkar betyder ändå inget
De hjälper inte dig eller någon annan
Inse att du betyder inget
Inse att världen är mycket ställe så länge ingen vet något
Skrik du allt vad du vill
Ingen hör dig ändå
För du har ingen röst längre
Bara du hör dig själv skrika i ditt huvud
Bara inse att du ska vara tyst
För då funkar allt
Gör det du ska och le så ingen ser din smärta
Livet fungerar så om du inte har fattat det
Detta är inget som ska komma ut
Varken nu eller sen
Så stäng ögonen
Sen när du vaknar igen så har du insett detta
Sov så gott
Det är allt du behöver göra
Tro mig...


Flum/frispels dag

Jaha då har man blivit grundlurad av Robin idag och fy fan va han ska få för det! Jaja men det kommer, jag kan med ;) Jag lackade ur på buss föraren idag när jag skulle åka hem. Han sa att jag kunde inte säga att jag inte hade fått mitt busskort än och det gick ur igår...ursäkta mig men jag har faktiskt det skrivet på papper att jag har 5 dagar på mig att åka gratis. Får väl släppa med mig det ifall de ska hålla på att klaga sådär. Men jaja det blir nog bra.

Jag och Nicole hade nog världens flummigaste håltimme. Det gick ju sååå super bra när vi skrev vr vackra engelsk presentation xD Men vi hade jävligt kul och skrattade som fan och det behövs alltid, specielt en fredag eftermiddag. Sen skulle vi skriva ut artiklar till historian och det slutade med att vi skrev ut precis exakt samma artikel som Patrick hade skrivit ut och han gav ut den till alla i klassen...visst är vi duktiga? Haha det va något komiskt.

Nej sen kom jag hem och kollade lite på tv med Gustaf, lilla sjuklingen här hemma. Men det var trevligt för vi kommenterade typ allt och skrattade. Jag är verkligen glad över att jag har så starka band med honom för det är mysigt och kul att ha någon som man kan prata, skoja, jävlas, bråka med utan att det blir fel. Fast ibland blir vi riktigt trötta på varandra, men vem blir inte det på sina syskon?

Imorgon så ska jag och mamma in till stan, vilket kommer bli riktigt mysigt och trevligt! Bara en massa prat om allt och alla och kolla runt lite med en lunch på köpet.

Va sägs om en film med lite godis? Låter inte fel va? Ska bara sluta få frispel på min lugg först och sen blir det myspys ;)

Middag! (jävla Robins ord...:P)

Terminstart!

Jaha så nu har skolan börjat igen och allvarligt talat så är jag verkligen inte redo för det. Jag menar jag åkte in, satt på Matte C lektionen och sen efter den så hoppade jag av. Jag orkade bara inte. Det är redan allt för mycket som händer, i skolan och hemma. Jag ångrar inte mig för jag vet att jag hade bara fått ångest över all press. Nej det räcker med den pressen jag har just nu, eller jag hade älskat att ha mindre press men så lätt är det inte tyvärr. Men annars idag så var det rätt lugnt. Det hände inte så värst mycket direkt, vilket va skönt. Lackade ur på Sven för att han inte hade koll på att jag hade gjort företagsekonomi provet eller vem jag var ens...riktigt dålig stil av en lärare tycker jag.

Jag hämtade ut en del av Robins present idag och shit va njöd jag blev! =) Jag måste fokusera på såna saker och inte allt annat. Jo men det blir nog bra ska vi se ;)

Fredag imorgon, vilket är riktigt skönt. Känner absolut för ledighet igen :P Eller riktigt ledighet där jag kan andas och slappna av men men man kan ju alltid drömma eller hur? Jag vet att det är fler än jag som gör det i detta hushåll. Men nog pratat om detta. Förhoppningsvis så kan man träffa någon i helgen eller kanske gå en runda på stan med mamma och luncha, bara hon och jag. Vi har inte gjort det på evigheter och det hade verkligen varit så skönt.

Nej vad sägs om en varm skön säng med några Friends avsnitt? Måste se lite pigg ut imorgon eller hur? ;)

Pussar!

Rastlös...

Jaha nu har snart helgen gått och jag är helt död. Min söta underbara katt har hållt mig vaken typ hela natten och jag orkar inte med henne mycket längre till...visst hon är söt och så men inte 4 på morgonen när hon skricker i mitt öra...

Jaja denna helgen har varit riktigt jävla seg och jag var varit uttråkad/död nästan hela tiden. Men har ju pratat en del med Robin och det är aldrig fel ;) Jag längtar tills jag får huset för mig själv eller så Gustaf och jag får huset för oss själva men det är inte fören på onsdag och då ska jag klippa mig plus kanske träffa Robin...men men jag får huset ett tag iaf och det behövs som fan. Jag orkar inte med att alla är hemma, inte under en så här lång period när man är typ fast i huset för det är för kallt ute, vi går varandra på nerverna hela tiden. Det är en annan sak under sommaren för då kan man vara ute på ett annat sätt än nu på vintern. 

Har precis pratat med Robin lite och han fick ut en del av sin ilska. Men jag är nog en ganska bra lyssnare för han pratade på och klagade inte. Det är alltid lika kul att prata med honom, eftersom vi kan typ prata om allt och det är riktigt skönt. 

Just nu är jag riktigt rastlös och vet det fan vad jag ska göra. Klättar snart på väggarna här borta. Jaja får väl hitta på något...


Nyår med nyårslöften

Nyår har kommit och gått. Det känns konstigt att det har gått ett helt år redan. 2008 var verkligen inte mitt år. Jag tror nog aldrig att jag har pressat mig själv så mycket som jag gjorde då. Men jag har klarat allt vad jag vet än så länge och det är jag sjukt stolt över, men det har varit alldeles för mycket. Jag ångrar en massa saker som jag gjorde men gjort är gjort. Fast jag har fått sjukt mycket nya vänner som ställer upp och finns där för mig och det hade jag inte innan. Det har gått upp och ner detta året, men fan vad det har gått ner. Fast december månad har nog varit en av de bästa och det är tack vare Robin. Han har gjort mig sjukt glad den senaste tiden och fast han inte vet om han vill så kommer han alltid vara en av de bästa vännerna jag har någonsin haft/ha. Men det är klart att jag hoppas, jag är ju trots allt en tjej ;) Nej nyår var kul, mycket folk och jag träffade på en sjukt snäll tjej som jag pratade typ med hela kvällen, vilket är aldrig fel. Gårdagen hände inte ett skit och jag har nog aldrig varit så rastlös som jag var då...helt sjukt. Men jag ville inte göra något i heller så ja. Jag pratade med Robin i telefon iaf men både han och min bror dissade i sönder mig så det var inte så kul :P

Idag har jag varit inne i stan. Mamma skulle klippa sig och pappa ville ha sällskap så vi åkte in och fixade lite träningskläder till mig och sen lunchade vi på Gozzip, så gott det var! Har inte ätit där på sjukt länge så. Jag får ta med mig Nicole dit någon dag snart ;) Sen åkte vi och kollade på en outlet som hade precis öppnat i Staffanstorp, men där var inte riktigt något speciellt. Ganska fula saker, men vi får åka dit någon annan gång och se om det har kommit in något annat roligare. Sen åkte vi in till farfar och lämnade mat till honom och Karin. Så det blev lite prat och choklad där, vilket man inte tackar nej till. Karin var där med så det va kul att träffa henne med. Hon har fortfarande glimten i ögonen så det ger en alltid hopp. Nej sen kom vi hem och då blev det lite varm dricka med lussekatter och ja nu sitter jag här.

Jag har funderat på nyårslöften och sånt och i år ska jag börja leva mitt liv som jag vill. Jag ska inte gå runt och vänta på att det ska börja utan jag ska börja det själv. Jag hoppas så att jag får det jag önskar mig som mest just nu. Jag är nästan hundra procent säker på det, för jag har kämpat för det och jag förtjänar detta. Jo om jag spelar mina kort rätt så kan jag nog få det. Tänk positiva tankar!! Nej 2009 ska bli mitt år, det har jag bestämt mig. Jag ska leva, andas och göra precis som jag vill detta år. Nu räcker det med skit, nu kommer det bli bra! Jo det kommer det och vi tror på kärleken för den är så himla underbar och jag ska, ska få den!

Nej nu blir det nog lite tv och sen kanske lite prat i telefonen, vem vet? ;)

Pussar!


RSS 2.0