Mys i sängen

Ligger i sängen med älskling här med datorn medan han kollar på någon stand up comedy. Vi har faktiskt varit duktig idag, städat och allt. Visserligen bara för att låna bilen men ändå, städat som städat! Mammas fina deal var att dammsuga båda hallerna och köket, hjälpa Gustaf med matte, städa badrummet och ta ner och upp tvätt. Mamma kom med förslaget att baby skulle dammsuga och jag göra resten, måste punktera att det inte var jag som kom på det! Men det gick bra och baby klagade inte vad jag vet...(A) You still love me right? (A)  Baby: Always <3

Därefter blev det av till IKEA där vi gick runt i en timme, en och halv och bara kollade. Sedan åkte vi hem till älskling där hans mamma blev sugen att ha en Wok panna så det blev bara att åka tillbaka till IKEA och sedan lämna den. Vi hämtade även upp Jonte och Lousie för att åka till MAxi där älskling och jag skulle köpa Lussebullar men de var slut =( så inga lusserbullar för oss men det blev cider och choklad istället. Något iaf :)

När vi väl kom hem så blev det fondue och det var riktigt mysigt därefter blev det monopol Lund med hela familjen med choklad tårta som efterrätt, sjukt mysigt och roligt. Jag kom tvåa i monopol och det är alltid ngt :P 

Söndag imorgon och sista lov dagen och det blir mysa med älskling och antagligen så kommer Hannah hit en liten stund så det bli kul =)  

No TV

Nu sitter jag i babys säng med hans brors data skärm mitt på sängen med älsklingens dator inkopplad. Lille tvn vägrar fungera och har gjort det nu i typ 4 timmar eller så. problem är bara att allt är kopplat till babys tv skärm så ja vi har inte kunnat göra ett skit med andra ord. Det blev ligga i sängen och prata, samtidigt som vi sorterade en UNO kortlek och en vanlig med, inte alls uttråkade, nej då!  

Onsdag imorgon och det innebär åka till Synsam och kolla min syn (hoppas på att den inte har försämrat sig), köpa nya jeans och sedan äta på St. Markus Vinkällare, längtar som fan! Världens godaste mat där och man blir så jävla mätt och ändå kan man inte sluta äta för det är så gott.

Har inte gjort så världs mycket på lovet än så länge, hjälpte baby jobba i måndags, eller hjälpte och hjälpte höll mer sällskap i min meningen. Var helt slut halv 6 på morgonen och blev inte direkt piggare under dagen men jag var förhoppningsvis ett trevligt sällskap? Idag har jag faktiskt bara legat och läst hela dagen nästan medan älskling har spelat Forza när tvn väl fungerade som den skulle. Sjukt mysig dag och det blev även lite handlat för vår del, mat och lite gotte med. Köpte lussebullar som var sååå goda, blev sjukt förvånad att de hade redan börjat säljas men skit samma gott var det!

Nej ska nog göra mig iordning och ligga och mysa med babyn med innan jag somnar!

Uttråkad

Nu sitter jag här i skolan och väntar på att älskling ska säga att han har jobbat färdigt så vi kan åka hem till han. Jag har faktiskt pluggat klart alla drama frågor fast nu har jag inget att göra vilket är lite drygt.

Har även presenterat idag på historian och det gick ganska bra tyckte jag ändå fastän jag var själv. Hade danska med och vi gjorde inte direkt något och civics gick i bara igenom tyskland vs sverige så det inte direkt jobbigt. Sedan hade jag filosofi och det va ganksa drygt i min mening, var helt slut i huvudet och ville bara sluta. Fick även tillbaka provet och jag störde mig som fan för om jag bara hade svarat mycket enklare så hade jag lyckas få ett högre betyg. Men men, better luck next time I believe.

Men nu är det ingen mer läxa innan lovet och det är verkligen skönt eftersom det behövs riktigt mycket. Annars så händer det inte så värst mycket och jag är väldigt sugen på choklad. Funderar på att gå upp till Malmborgs och köpa mig lite, har inget bättre för mig ändå så.

Time flies by so fast but yet not so fast...

Klar!

Nu har jag skrivit klart min svensk uppsats och är något trött i huvudet. Men jag blev ganska nöjd med den faktiskt så förhoppningsvis så gick den bra. Annars så är det fredag vilket betyder helg och det är underbart. Ska laga indiskt idag eftersom baby och jag har pratat om det i evigheter nu och vi är båda sjukt sugna på det. Fast jag måste säga att det mamma ska äta (St. Markus Vinkällare) slår detta så jag är lite avundsjuk men det blir min tur snart igen att äta (älskling och jag har typ bestämt oss för att äta där så fort vi båda har pengar) och det ser jag fram emot! Jag ska även göra en efterätt som jag läste i någon tidning och det lät helt underbart gott, chokladmoussebakelser med både mörk och ljus choklad, lät inte det gott? Ska bara handla hem allt med och om baby och jag har tur så kanske vi kan låna pappas bil och köra och köpa allt och slippa ta allt på en cykel och inte vara säkra på att vi får med oss allt. Hoppas, hoppas!

Ikväll så blir det bara mysa och ta det lugnt, inte göra något överansträngade direkt. Imorgon blir det träffa Jonte och kanske Lousie med och vi skulle typ åka buss hela dagen för det va det Jonte kunde göra (får åka buss gratis eftersom han är i lumpen) så ja vi får väl se helt enkelt :P Söndag blir det slappdag och plugga med för den delen. Har historia presentation och jag har inte direkt börjat än, lite smått panik men det fixar jag ;)

Börjar om 35 min och det är sista lektionen för idag, vilket är underbart! Därefter blir det att åka hem till älskling för att sedan åka hem till mig och handla mat och direkt därefter typ börja laga maten! Haha lite stressigt men det kommer gå hur bra och gott som helst! Nej nu får jag skicka över historian till pednet så jag kan göra klart arbetet nu i helgen.

Trevlig helg!

Ett mini inlägg

Måste bara säga att Model Lab var bland en av de roligaste upplevelserna jag någonsin har gjort! Bilderna blev riktigt fina och älskling och jag hade så kul! Titta själv och skriv gärna vilken du tycker ser bäst ut!











































Alla bilder vi köpte =) <3



I know ett inlägg!

Nu har jag faktiskt varit lite duktig genom att skrivit min svenska (ska prestentera nästa vecka tror jag). Tog ifs inte så lång tid men ja den är gjord iaf.

Jag har köpt ett nattlinne nu tills imorgon. Vi har skolfoto och hela klassen ska vara utklädda till Peter Pan tema och jag är Wendy så ett nattlinne och försöka göra korkskruvar i mitt hår imorgon. Sedan är det fredag imorgon vilket är så skönt för det betyder helg! Nu i helgen så blir plugg, mysa med älsklingen och Model Lab. Skulle ha gjort det förra helgen men fick ställa in det pga för mkt läxa tyvärr men nu på lördag blir det av och det ska bli så kul. Baby ska följa med mig och det kommer bli en rolig upplevelse för oss båda.

Idag så är det svenska nu om typ 35 min och sedan slutar jag. Ska sedan hem och ta det lugnt tills jag ska träffa Hannah och det blir nog gå en runda, snacka och ha kul. Därefter blir det sätta si på bussen och åka hem till älskling (ska sova hos han inatt) och om jag har tur kanske övertala honom att sätta på ett Grey's Anatomy avsnitt. Jag har fastnat för den serien med, haha jag älskar verkligen serier och får aldrig nog av dem. Men det är så mysigt att bara sätta på ett avsnitt av någon serie man gillar och kanske ha en bit god choklad och lite vatten och sin älskling bredvid sig som försöker kolla och hänga med på serien fastän han inte alltid riktigt vill men gör det för min skull och bara myser. Jo jag ska nog allt övertala honom för jag vill mysa!

Nej ska kolla igenom uppgiften en gång till och sen blir dte svenska för min del! 

New things

Exploring new grounds and it's wonderful! <3

RSS 2.0