Min helg

Då var denna helg över och imorgon börjar jag jobbar. Ser inte direkt fram emot det men det är pengar och baby och jag tänkte göra en resa senare och då behövs pengar. Nej men det största anledningen till varför jag inte känner för att jobba är att jag kommer knappt träffa älskling nu dessa fyra veckorna, bara på helgerna och det känns riktigt jobbigt eftersom vi har typ träffats varje dag nu i flera veckor. Men vi löser det och det är bara fyra veckor...

Nej hela denna helg har älsklingen varit hos mig. Först i fredags då vi åkte in på kvällen för att träffa Hannah och Camilla för att äta på Mando. Baby och jag delade på en plankstek (vi som trodde att vi inte var så hungriga) och det slutade med att vi fik beställa in fler pommes för vi var så hungriga. Men det var riktigt gott och trevligt.

Igår så gjorde vi inte så mycket under dagen så, vaknade och tog det mest lugnt för att sedan åka in till min morfar och hans sambo på kalas. Det gick väldigt bra och vi var hemma någon efter 21. Sedan gjorde vi inte så värst mycket, njöt mest av varandras sällskap.

Idag så gjorde vi verkligen inte mycket, bara låg och mös i en hel evighet kändes det som tills han var tvungen att åka hem, lite sorligt men men. Annars nu ikväll kommer jag inte göra så mycket, ta det lugnt och försöka somna ganska tidigt så jag kommer upp 6 imorgon...

3 månader har gått älskling och jag älskar dig mer och mer för varje sekund <3

Babys student! <3

Då var jag hemma ifrån älsklingens student. Det var en riktigt lyckad en och jag hade sjukt kul. Det bästa var nog när han fick sin present av mig, han blev så glad att han till och med fick tårar i ögonen! För de som inte vet så köpte jag en upplevelse ifrån liveit.com där han kommer få köra Ferrari och det är bara så han. Jag känner mig ändå något stolt över att jag lyckades så bra.

Det blev en väldig lyckad student fastän det regnade som fan när han sparkades ut, frös något eftersom jag inte hade så himla mycket på mig men va fan? Det är ju bara hans student en gång så då kan man lida lite eller hur? Sedan körde vi runt i stan och Tommy och baby gjorde en massa ljud av sig och bara njöt av sina studenter precis som de skulle. Därefter till älsklingens mottagning för att möta typ hela hans släkt, det var jag lite nervös över måste jag säga men det gick bra eller det kändes så iaf. Det blev mat och tårta, öppna presenter och en massa prat, väldigt mysigt. Efter det följde Jonte, Louise och baby med mig till södervärn så jag kunde ta bussen hem. Kändes ganska hårt att lämna honom så eftersom jag ville med ut men det gick ju tyvärr inte pga min ålder...

Allt som allt har det varit en riktigt bra och lyckad dag och jag är så himla stolt över min älskling för att han klarade det och han är bara så himla underbar och bara min! Han har till och med bestämt sig för att följa med mig till kyrkan imorgon för att hålla mig sällskap (vi får se ifall han mår tillräckligt bra men annars ska han) för att sedan följa med mig hem och därefter till vellinge marknaden med Hannah och Camilla på kvällen.


Älskar dig älskling <3

Ett år kvar till min student!!

Sommar 09 here I come!

Lite mer än 18 timmar kvar tills baby sparkas ut! Längtar så! Speciellt när jag får se hans min när han öppnar sin present ifrån mig.

Sedan är det bara skolavslutning på fredag och därefter har jag klarat av 2an! Känns riktigt skönt och sommaren är efterlängtan som fan. Det kommer bli jobb direkt i 4.5 veckor för att sedan bara slappa och ta det lugnt, umgås med mina vänner, baby, festa och sola/bada! Känner på mig att denna sommaren kommer bli en riktigt bra en. Kommer känns riktigt skönt när jag får lönen sedan i juli och kan göra vad jag vill med pengarna.

Om ja typ 10 dagar kommer Jess och Olivia och shit vad det ska bli kul att få träffa dem igen! Har saknat dem som bara den och det kommer bli en massa promenader, snacka skit i deras trädgård, ligga på stranden, sova över, festa och allt sånt. Längtar, längtar, längtar.

Det enda som kommer bli riktigt jobbigt nu i sommar är när jag ska jobba kommer jag inte kunna träffa min älskling under veckan eftersom jag kommer inte hinna åka till jobb då. Kommer bara kunna träffa honom under helgerna så det kommer vara sjukt jobbigt. Men sedan efter det blir de bara en massa mys med honom!

Nej får väl försöka sova lite nu så jag är något utvilad imorgon och ser fräsch ut inför babys student

Love you älskling <3


Short/long day

Jaha då var denna dag slut och jag är något trött men det har gått bra idag även om jag inte gjort något specielt direkt. Träffade Nicole vid 10 för att skriva vår Civics presentation och den blev ganska bra faktiskt. Därefter hade vi engelska och där blev inte mycket gjort, vi gjorde en enkät och lekte lite på datorn ungefär. Det var sedan lunch och jag åkte in till stan efter det. Jag var sjukt varm och sugen på något sött så jag köpte en choklad Frapino och en blåbärscookie. Sjukt gott var det. Åkte sedan tillbaka till skolan för att sitta vid datorn igen och leka lite till. Nicole, Mikaela, Claudia, Steffi och jag hade sedan muntligt seminar om The Collecter. Det gick väldigt bra, det var inte alls så svårt som jag trodde.

Nu sitter jag här och gör inte mycket, väntar på att baby ska komma tillbaka ifrån Klagshamn så jag kan träffa honom en liten stund iaf innan jag måste hem för att plugga inför mitt prov i japanska imorgon. Shit vad jag längtar tills detta med skolan är över så jag slipper plugga och kan bara ta det lugnt.

Nej får lämna in datorn nu..

Need I say more?


Wonderful day =)


Miss you though <3

I won baby

Nuuuu är jag äntligen klar med engelsk boken! Fan vad jag har läst idag, 130 sidor faktiskt men det gick även om jag inte trodde det. Fast nu är huvudet hlet slut och jag som måste plugga japanska...

Igår var det mors dag och jag gav mamma en liten blå ring som hon har velat ha i snart tre månader så jag tänkte att jag kunde vara den snälla/gulliga/söta dottern och ge den till henne och visst blev hon glad! Väldigt lyckat måste jag säga. Pluggade sedan japanska i drygt en timme och det kändes ändå ganska bra, förhoppningsvis så går detta provet bättre än förra...

Jag åkte sedan till Mobila vid 15 för att bli hämtad av baby. Vi åkte hem till hans syster och hjälpte henne flytta. Inte för jag gjorde direkt mycket men ändå, höll de andra sällskap? Därefter åkte vi hem till älskling där vi åt och sedan kollade på lite stand ups och sånt, sjukt roligt. Vi kollade nog på det fram tills halv 4? Ngt sent jag vet men jag kunde inte sova, inte alls så det blev mysa med baby och skratta som fan, tyst dock eller så tyst jag kunde, haha. När jag väl somnade sån var nog klockan halv 5-5 och klockan ringde en timme senare och jag stängde av det direkt och somnade om, så duktig är jag. Så jag försov ganska duktigt så jag missade org. led men det gjorde inget eftersom de kollade klart på en film som jag inte ens hade börjat kolla på och snackade betyg. Jag letade reda på Sven efter idrotten idag men han hade tydligen inte rättat mitt porv än så han kunde inte ge mig mitt betyg. 

Men jag kom iväg till skolan till slut, gick på Nicoles och Mikaelas idrottslektion och visst den va sjukt rolig men shit vad den va jobbig! Det var nog ingen som typ inte svettades som fan efter deras lektion. Men det gick och de va riktigt duktiga. Därefter skulle vi ha Eu. St men Patrick dök aldrig upp så Nicole, Mikaela och jag satt till matsalen för att äta lite. Baby ringde mig sen och vi bestämde oss för att träffas lite i stan vid 14, bara mysigt. Jag satt och läste i engelsk boken medan jag väntades på att ta bussen. När jag väl träffade honom så gick vi runt i typ hela stan i den värmen och bara hade det mysigt. Vi beslöt sedan för att sätta oss på China Box uteserverning och tog varsin Cola och snackade på som vanligt. Han följde med mig till bussen sedan efter det (det blev minnen för båda oss, typ första gången vi träffades och när vi stod där och väntade och jag försökte lite halvt flirta med honom och hans responds var: Jag är svårflirtad. Snällt heller hur? :P) Men jag menar nu snart åtta månader senare har jag honom och jag älskar honom som bara den. Jag vann ;) 

Nej men när jag kom hem så satte jag på mig min bikini och låg ute i solen och läste klart boken, det var riktigt härligt dock plus att jag förbättrade min bränna med, vilket är aldrig fel! Mamma hade köpt glass med så det blev en liten glass på det med och när man är varm så passar glass alldeles utmärkt. 

Nu ska jag väl försöka plugga lite japanska och sen kolla lite på prison break tror jag. Jag förtjänar ju lite vila efter allt detta pluggandet.   

RSS 2.0