Fram och tillbaka med en massa mys

Det har varit en ganska lustig dag idag faktiskt. Dagen började med att Hannah ringer och är helt förtvivlad och förbannad eftersom hon inte kan åka ner denna helg så det blir ingen film för vår del nu till helgen. Lite surt men ja inte hennes fel. Tycker synd om henne eftersom hon är fast uppe i Jönköping ännu en helg.


Därefter försöker jag få datorn att funga som jag vill under förmiddagen men ja det gick inte så lyckat. Pratade med älskling som skulle på arbetsintervju och peppade honom. Sedan gjorde jag mig iordning för att sedan åka in till stan för att träffa Nicole och det var riktigt trevligt. Bara en massa tjejsnack vilket var efterlängtat ifrån min del. Det blev fika på EH och under tiden så ringde baby och sa att han kunde hämta mig och köra hem mig vilket jag inte tackade nej till. Så vi åkte hem till mig och pratade hur det hade gått under hans intervju och lite sånt. Det hela slutade med att han åkte hem och vi träffades inne i stan sedan för att gå ut att äta på T.G.I.F. på Lilla torg. Det var riktigt mysigt och efter det gick vi därifrån till södervärn. Att gå den biten var underbart faktiskt. Frisk luft och bara en massa prat. Härligt!


Sen kom jag hem och ja jag har inte direkt gjort så mycket nu, bara tagit det lugnt här på datorn och pratat med älskling. Det blir nog en liten stund till här och därefter gamla gossip girl avsnitt. Mys!


Uppdatering!

Vad tiden går fort då! Redan torsdag morgon eller vad man ska säga...

Första natten jag sover utan min baby på 10 dagar, känns väldigt tomt måste jag säga. Saknar han ju. Men vi hade en jätte mysig 4 månaders dag. Jag bjöd på mys ute i trädgården med ljus, champange och 4 röda roser. Så himla mysigt var det. Medan han bjöd på en riktigt stor Miranda nalle som kan stå upp själv och sträcker ut sina armar med "I love you this much" skrivet på hans tröja. Jag blev riktigt glad när jag fick, den va så gullig och underbar, precis som min älskling <3

Ja vad har jag annars gjort? Va i Halmstad i fredags med baby och hans kompis för att kolla på hans kompis skola som var riktigt snygg och cool. Seriöst den var riktigt modern och allt.

Jag har bara tagit det lugnt annars med älskling. Spelat Uno och stress som fan nu under tiden. Myst med varandra och bara tagit hand om varandra.

Ska träffa Nicole imorgon och det ska bli riktigt kul. Har inte sett henne sen skolavslutningen så det lär bli en massa prat och sånt, uppskattas alltid!

Sedan på fredag ska jag umgås med Hannah först på förmiddagen och därefter gå på bio med henne på kvällen. Det blir Harry Potter och ja jag förväntar mig att den ska vara bra och jag har inte blivit besviken än så länge på filmer direkt. På lördag blir det mysa med älskling fram tills jag vet inte. Bara en massa mys, pussar och allt sånt, precis som det ska vara.

Nej ska nog sätta igång en film, ligga och kela med katten och bara ta det lugnt!

Work, work, boyfriend, friends, sunshine and more work ;)

Har inte haft någon tid alls att uppdatera. Jobba, jobba, jobba ;) Sedan mysa med älskling. Träffa kompisar, sola och bara ta det lugnt. Men bara tre dagar kvar på jobbet, sedan är det verkligen sommarlov för min del. Längtar så! Sedan är det fyra månader på tisdag med, bara en massa myspys den dagen.

Can't wait until tuesday!

RSS 2.0