Julafton!

GOD JUL!!!

Kan verkligen inte fatta att det är redan julafton och om en dag fyller jag 18!! Längtar, haha. Vi har redan ätit frukost och öppnat julklapparna i strumporna och jag fick godis (mörk toblerone och nerds!), halsband, mini borste med spegel, brosch och en penna med mitt namn på. Precis lagom strump julklappar. Ska snart ringa baby och prata lite med han och därefter blir det att duscha och göra en iordning. Jag ska platta håret, så långt har jag räknat ut att jag ska göra. Har ingen aning om vad jag ska ta på mig, blir väl någon svart klänning med den rosa sjalen tror jag. Mat och sånt blir vid 14 och sedan blir det Kalle Anka eller Anna Anka (haha nej tror inte riktigt det). Sedan börjar det roligaste, öppna julklapparna under grannen! Eftersom min familj har "regeln" att en person tar en julklapp och alla andra sitter och vänter och tittar på så tar det lite tid att öppna alla julklappar men det är faktiskt mysigt måste jag säga. Sedan blir det lite julgodis och sätter kanske på någon film. Jag ska hämta älskling sen, tänkte gå halva vägen upp i snön för att möta honom. Sen kommer vi har vår lilla jul tillsammans och det kommer bli jätte mysigt! Längtar så tills han öpnnar sina presenter ifrån mig, speciellt den största! Hna kommer blir så glad!

Dagen efter blir det min födelsedag och då kommer hela släkten typ och även Hannah och Jonte så det ska faktiskt bli kul, längtar nästan mer till min födelsedag än julafton och det var år sen jag längtade mer till min egen födelsedag. 17 going on 18 in just a couple of hours!

Nej nu ska jag hjälpa pappa fixa det sista julgodiset och sedan blir det pratar med baby och sen duschen!

Ha en så bra jul allihopa!

GOD JUL!

Helgen

Måndag idag och jag sitter här i sängen med lite godis, har ju LOV! Så himla underbart så jag vet inte hur jag ska beskriva det! Har inte gjort så värst mycket nu i helgen men det har varit riktigt skönt med ledighet och bara vila upp en.

Tordags: Avslutningen i kyrkan som jag inte hann pga all snö. Baby och jag var tvunga att gå upp till busshållsplatsen, stå och frysa där i 45 min och sedan sitta fast på motorvägen. Inte världens roligaste direkt...fick betygen iaf och sedan bar det av till stan för att fika och byta julklappar, sjukt mysigt. Sedan köpte jag den sista julklappen till älskling och träffade honom sedan för att åka hem till mig. Vi hade ju tänkt gå ut på kvällen och vi hade fått tillåtelse att låna pappas bil så vi skulle slippa kämpa med bussen men eftersom det var så halt och så mycket snö kunde vi inte och vi orkade inte hålla på att kämpa med bussen sen mitt på natten så det blev ingen utgång för mig. Blev duktigt besviken men ja.

Fredags: Älskling och jag vaknade upp och bestämde oss för att gå en runda med Basco ute i snö och det var sjukt mysigt men lilla hunden vill inte direkt lyda oss, eller han lydde oss för en sekund och sedan var det något annat som lockade honom som gjorde att vi gled 20 meter typ. Is överallt och en hund som är besluten att gå ett visst håll. Vi hade kul även om vi var helt slut när vi väl var hemma. Därefter hände inte så värst mycket den dagen, mys framför tvn typ.

Lördags: Vi blev chafförer för mamma och pappa om skulle iväg och vi fick bilen på köpet, vilket inte var fel någonstans. Efter att lämnat mamma och pappa så åkte vi till stan för att betala för babys och mitt hotell som vi ska checka in på nyårafton och sedan åkte vi till Burlöv center eftersom Gustaf skulle köpa sina sista julklappar. Vi köpte varsin korv och därefter bar det av till Lomma för att köpa julklapp till Smulan och Basco. Vi åkte hem sen för att göra mat som absolut inte räckte till oss så när mamma och pappa ringde så bad vi om att få köpa en pizza så det gjorde vi på väg hem, vilket var så gott! Sen blev det myskväll med film och godis.

Söndags: Slappdag till tusen, bakade julgodis och lussekatter och klädde julgrannen och sedan blev det mys eftermiddag i sängen. Inget fel på det. Sedan åkte baby in till stan för att hämta jobb bilen medan jag träffade Hannah och vi tog lussekatter, koler och julmust och tittade på Anna Ankas jul och både Hannah och jag låg ner av skratt, det var så dumt och löjligt. Det finns nog inte en enda människa som tycker Anna Anka är normal och ser bra. Herregud, såna skratt anfall Hannah och jag fick. Sedan åkte hon hem och då blev det lite prat med älskling och sedan sova, jag somnade direkt, så himla trött var jag.

Idag: Ja idag så det inte hänt så värst mycket, vaknade och åt frukost med mamma och sedan satte jag mig vid datorn och det är allt typ. Älskling jobbar nu så han kommer hit sen när han är klar och då skulle vi handla lite saker till julgodis och sedan bakar vi det och sen blir det bara mys.

Sätter nog igång några Grey's Anatomy avsnitt och myser med Smulan nu. Myspys!

Helvets veckan är över!

Nu har jag klarat av helvets veckan!! Alla tre proven är skrivna och fick även tillbaka ett idag och jag blev duktigt överraskad för det gick mycket bättre än vad jag trodde! Bara avslutning imorgon och sen är jag fri! Fy fan vad det ska bli skönt med jullov, det är precis vad jag behöver just nu känner jag. Det blir även utgång imorgon kväll på Båten så det ska bli riktigt kul, tar med mig älskling och vi ska ha sjukt kul nu imorgon. På fredag blir det vilodag till tusen, lördag antagligen in till stan för att handla de sista julklapparna och söndag, vila! Måndag blir vila med och på tisdag ska älskling och jag upp till Göteborg för att hämta hans pappa ch familj, vilket betyder 6 timmar i en bil men det ska faktiskt bli kul att bila upp dit med baby. Sedan på onsdag blir det passa Simon och sen är det jul...helt sjukt att tiden försvinner så fort! Men det ska bli kul och nyår kommer bli ett magiskt...!

Idag fyller min morfar år så det blir mat på Elyssé för den delen och det ska bli riktigt trevligt och mysigt, lite stressigt bara eftersom jag slutar så sent som jag gör men det ska nog gå, får byta om snabbt så jag hinner landa i sängen en liten stund innan vi måste ta bussen in till stan sen!

Nu är det bara två lektioner kvar och jag hoppas det flyger förbi för jag vill bara hem till baby och vila och landa eftersom jag har kämpat som ett djur denna veckan och det förtjänas att fira i min mening! Kanske älskling och jag ska ta en kväll och ha det lite mysigt med Asti och sånt? Ja varför inte?

Nej nu blir det kolla runt lite här på nätet i typ 45 min till för sedan börjar min lektion!

Saknad


Miss you baby, I need you big time! <3
Why can't things just be normal?

Money

Var är pengarna när man behöver dem som mest?

Ny människa

Nu har jag duschat, packat in julklappar, målat naglarna och lyssnat på Spice Girls. Fick en sån kick av att lyssna på deras låtar igen och det gjorde mig på riktigt bra humör med! Kändes skönt att packa in alla julklappar jag har köpt än så länge och känner mig som en helt nu människa efter duschen och nagel målningen. Ska bara ge Smulan mat och sen blir det sängen för min del.

Stay to Saturday, please!

Christmas?

Jäkla sjukdom...feber är nästan försvunnen och det är skönt. Har lite ont i halsen bara men det är allt. Skrev och skickade in religion uppsatsen idag, skönt att få ivägen den. Jag önskade att mina lektioner var inställda imorgon, orkar verkligen inte skolan imorgon. Vill bara vila och sova känner jag. Men ja ser inte ut som det direkt. Man undrar om det verkligen kommer vara lönt att ha religionen imorgon eftersom nästan alla har matte C nationellt prov hela förmiddagen men jag åker dit så får vi se helt enkelt. Man kan alltid hoppas att lärarna inte tycker att det är lönt att ha några lektioner imorgon pga det.

Annars idag har jag inte gjort så värst mycket, inte direkt ork. Har kommit världens bästa julklapp till älskling iaf och jag vet att han kommer bli duktigt glad över det! Fast måste hitta en till tror eftersom vi har en budget på 400 kr. Men jag har nog redan listat ut vad jag ska köpa mer till honom.

Har ingen direkt julkänsla i år men det är inte så konstigt egentligen, just nu känns det lite som att jag kan bara hoppa över julen och min 18 års dag och bara vara 18 och göra precis vad jag vill. Hoppas denna känslan försvinner för det är ändå jul och jag älskar julen eller älskade den iaf innan. Förhoppningsvis så kommer julkänslan och lite hopp om bättre tider än dessa. Känns ganska tungt att jag har så mörka tankar nu innan jul och min 18 års dag men det känns lite hopplöst det hela och jag fick även det halvt bekräftat igår och det var nog bland det jobbigaste jag har varit med om. För det hoppet har alltid funnits men nu känns det bortblåst. Usch jobbigt det här...

Nej men det blir nog skolan imorgon, måste försöka gå iaf och sen har älskling och jag bestämt en liten mini middag med Hannah och Jonte där vi ska göra pitabröd med kyckling och rocky road som efterrätt! Ska faktiskt bli kul och förhoppningsvis så mår jag mycket bättre imorgon så vi slipper ställa in eftersom jag behöver verkligen umgås med människor som ger mig hopp och glädje. Det blir äta värk tabletter inatt och imorgon så jag blir frisk ;)

En lång skön, varm dusch hade inte varit fel nu så jag tror det blir det faktiskt.

All I want for Christmas is...


Idioter!!

Varför nu? Varför när jag var på väg upp? Varför när jag hade hoppet om att allt skulle kunna lösa sig? Varför när smärtan började försvinna ur min kropp? Varför när jag äntligen började känna mig glad igen? Jag är så jävla trött på all denna skit så det finns inte ens ord som berskriver hur jag jävla besviken jag är just nu! Nu är julen snart här, och det enda jag känner är besvikelse och ilska. Rolig jul och 18 års dag? Jävla idioter! Sluta vara så jävla naiva och idiotiska i huvudet för jag orkar inte ta det mer! Väx upp och fixa detta för jag tänker fan inte göra det! Jag har försökt i 3 år och hur mycket har det hjälpt? Inte ett skit eftersom jag sitter här och skriver detta...tack för att ni fick mig tillbaka till ruta 1 igen...

RSS 2.0