Fryser

Usch nu sitter jag här med min filt och fryser som fan. Har inte alls mått bra idag och det är inte kul. Mamma överraskade mig med Cosmo så jag har precis bläddat igenom den och ska läsa mer djupare lite senare.

Jag har kollat på de nya avsnitten av One Tree Hill och Gossip Girl. Måste säga att jag ganska besviken på One Tree Hill eftersom Lucas och Peyton är inte med. Det är inte samma sak längre. Visst serien var inte helt kass men ändå. Jag kommer förmodligen se hela serien ändå eftersom jag gillar OTH men ja. Gossip Girl för den andra delen var riktigt bra, spännande och gripande precis som jag hade förväntat mig. Lär sitta framför datorn varje vecka.

Annars så händer inte så värst mycket, tänker bara ta det lugnt idag så jag kan gå till skolan imorgon och försöka prata med Sven om projektarbetet.

Nej nu kallar tvn på mig och min filt.

Överraskning 1 klar!

Jag blir galen över alla dessas måsten! Fan! Vet inte hur jag ska lyckas klara detta men ja får väl försöka på något sätt...

Nu har jag precis gjort klart en av älsklings överraskningar till på måndag (firar 6 månader då!!) <3 Han kommer bli så glad, I just know it!

Måste åka in till stan nu för att fixa den andra delen för att sedan åka och träffa Hannah, för att sedan åka hem och plugga och sen hämta baby vid 21...lång dag med andra ord! Är redan helt slut men ja har inte tid för att vara trött känns det som. Just nu skriver jag som en speedad kanin känns det som. Just det jag måste hinna äta innan med, suck jag blir trött på allt detta. Att folk bara inte kan fatta och låta en vara istället...

Varför ska folk komma och dra fram en jävla massa skit om en som hände för typ 3 år sen? Och därefter berätta det för ens kille och sedan ljuga om det? Omoget eller vadå? Jag blir så trött på såna människor, jag har redan det jobbigt, bygg då förhelevete inte på en massa skit då! Jag klarar mig alldeles väl med den skiten jag har nu.

Stressad, sur och glad, vilken kombination!!

Better go otherwise you never know what will happen!

Hörs!

Uppbokad dag

Shit hela huvudet bara värker, har så jävla ont. Har precis läst klart engelskan och ska snart ta bussen för att möta Hannah inne i stan för att en fika med henne. Sedan blir det hem med älskling för att bara landa och vila för jag är verkligen helt slut. Ska bli kul att träffa Hannah och prata lite med henne och sånt. Kan behövs känns det som.

Vaknade hos baby imorse och åkte sedan in till skolan för att få reda på att vi inte har någon lektion utan bara en liten uppgift. Åkte sedan hem igen till baby och va hos han ett tag och mös och lite sånt. Träffade Nicole i stan efter det och vi åt lunch på Steakhouse på Lilla Torg, vilket var grillad fläskfilé med grönpeppar sås och pommes, riktigt gott! Projektarbete vet ni ;) Därefter köpte vi lite godis på gottelisa och tog bussen sen efter det tillbaka till skolan. Hade danska och religion och ja vi hade förhöär på danska, vilket inte var så svårt, tror jag klarade mig ganska bra och sedan läste vi biblen på religionen...

Nu har jag suttit här i typ en timme nu och nu vill jag bara träffa Hannah och snacka skit med henne och sedan komma hem och kanske lägga sig i ett varmt bad bara för att slappna av.

Nej nu får jag gå!

Jävla mage!

Usch vad jag hatar min mage ibland! Vaknade imorse av att jag kunde knappt kunde gå upp ur sängen så ja det var inte mycket jag kunde göra mer än att stanna kvar och vila. Tror nog har man en älskling som är så söt och tar hand om en så underbart. Vi låg hemma hos mig och bara ta det lugnt så smärtan i magen kunde släppa någon gång. tyvärr släppte den inte för så längesen dock men ja vad kan man göra?

Skolan har börjat och ja det är faktiskt inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara. Jag har till och med fastnat för visa ämnen och tycker att de är sjukt intressanta. De fängslar mig som fan. Speciellt filo. och psykologi. Känns verkligen som mina ämnen och det har jag någon vägledning och koll på vad jag vill arbete med senare i livet. Helt sjukt ändå, senare i livet. Jag kollade lite smått på psykologi linjen i Lund och den var på 5 år plus att jag skulle ha en massa erfarenhet innan dess plus gått en massa terapi och det skrämmer mig lite för jag kankse börjar läsa när jag är 20, ska fylla 21 och därefter läsa i 5 och då är jag 25 och jag ska helst börja inleda en karriär innan jag skaffar barn men grejen är att jag vill helst ha barn innan jag 30 och den ekvationen går inte ihop. Jag måste priotera det ena och det vill jag helst inte men ja, har jag något val? Jo om jag väljer en helt annan linje men jag har ingen aning vad det skulle vara och ja jag får lite panik när jag tänker på att det är inte så många år kvar tills jag verkligen är 30 och då ska man verkligen veta vad man vill med livet och tänk om man inte vet det då? Vad händer då? Aaaaah nej nu får jag sluta!! Inte en massa ålderskriser här, inte än iaf för då blir jag väl sjukt gammal i sinnet och kroppen om jag stressar så på detta sättet och det vill jag verkligen inte! Usch nej. Fick precis höra av baby att inte får lov att säga pga han får inte säga så enligt mig :P Lite dubbel moral, I know.

Nej nu ska jag nog kasta mig in i duschen om magen tillåter det och sen ligga och mysa med älskling och somna i hans famn, det låter helt underbart i mina öron! <3

RSS 2.0