Snöstorm

Jävla snö! Förhelvete om detta vädret fortsätter kommer jag bokstavligen talat vara insnöad imorgon! AAAAAAARGH var är värmen och solen?! GIVE ME SPRING AND SUMMER NOW!



Tack mikaela för din fina kommentar! Du har ingen hur mycket den berörde mig! Tack gumman =) <3

Känsla

Orolig är en känsla. Gläjde är en känsla. Sorg är en känsla. Ilska är en känsla. Ångest är en känsla. Men en ångest attack är också bara en känsla. Inget farligt händer med dig fastän du tror att du kommer dö av smärtan. När du inte får luft och har hjärtklappning och bara skriker rätt ut och kanske till och med puttar på den du älskar för han/hon inte ska gå ifrån dig när du behöver dem som mest. Allt detta är bara en KÄNSLA! Det är hjärnan som leker med dig när du kämpar att andas, kämpar att lugna ner dig, kämpar med att inte förlora allt du har. Du blir stressad för att ångesten aldrig lägger sig. Du undrar om du någonsin kommer bli av med den, om du någonsin kommer vara den personen du var innan. Eller har ångesten fäst så mycket att du får panik över minsta lilla? Du tar allt som en kritik när någon inte håller med dig. Det blir enorma bråk och allt du egentligen ville var att få kärlek och hjälp. Slippa kämpa i mörkret, desperat leta efter ljuset eller en hand som kan dra dig ur mörkret. Du har ingen aning om du kämpar i rätt riktning. Du letar bara efter utgången. Efter ett tag orkar du inte kämpa lika mycket och all ork ifrån din kropp dör och helt plötsligt känner du en kyla som biter sig fast i dig. Hela kroppen domnar bort och du kan inte röra dig längre. Du håller på att ge up...ALLT DETTA ÄR ÅNGEST! Och det är bara en jävla KÄNSLA, den är inte farlig men den känns så dödlig. Hur kan en känsla manipulera dig såhär? En liten känsla som hade kunnat vara vilken känsla som helst men tyvärr så blev det inte så. Det enda du kan göra är allt kämpa denna känsla fastän det är omöjligt och acceptera att vissa dagar så vinner den och inte du. Men när du väl vinner så känner du så nöjd med dig för du klarade fan det! Du kämpade bort din värsta rädsla för en dag och det är något du ska vara stolt över. Du kan alltid göra bättre kanske du tänker men med ångesten så är vad som helst bättre än att bara låta den ta över ditt liv. Så kämpa och går det inte så går det inte men du det kommer alltid en ny dag imorgon!

Ångest

Ångest. Någon mer än jag som vill ligga kvar under täcket imorgon när skolan börjar? Usch varför ska det vara så svårt? Jag både vill och inte vill. När det är slut så är det slut och jag vill bara att det ska ta slut men orkar inte tänka på framtiden eftersom jag är rädd för den. Rädd för 2010 faktiskt. Nej stanna under täcket imorgon och en halv evighet? Ja tack, eller bara tills detta året är över! Sedan kan jag krypa fram och våga inse verkligheten för då kommer det värsta vara över. Hoppas jag. Täcke eller enkel-riktad biljett till ett varmt land (där bara vila är tillåtet)som gömställen. Tar nog det andra alt. Det får gå imorgon helt enkelt. Ingen utväg. Håll tummarna för mig!

Januari

6 januari 2010, redan? När försvann tiden? Jaja sitter här och har precis lagt in över 200 bilder och pillat lite på dem så huvudet hänger inte direkt med men det funkar. Halsen och näsan funkar dock inte, är duktigt förkyld och har riktigt ont i halsen. Inte världens roligaste direkt men förhoppningsvis så går det över snart. Imorgon ska jag träffa Nicole och jobba med projektarbetet, behöves sjukt mycket så jag hoppas vi får allt gjort som vi behöver göra med texten, så det är bara foto och redigering som behövs sen (och den ekonomiska biten men ja...). Någon mer som är trött på projektarbetet och skolan överhuvudetaget? Jag ser inte fram emot den sista terminen, verkligen inte. Vill bara att studenten ska vara imorgon typ. Men jag satt och räknade idag, ungefär 93 skoldagar är det kvar tills den 4 juni och det är inte mycket om man tänker så. Det är typ 3 månader och 3 månader brukar flyga, speciellt på vårterminen. Då är det lov hit och lov dit ungefär och det är inte fel någonstants. Vad som händer sen efter studenten är jobb, vila och resa innan skolan börjar igen för min del. Jorden runt kommer hända, solsemester nu i sommar kan jag nästan räkna med och kanske även en liten weekend resa innan studenten om möjligt. Pengar är ju problemet och jag är inte världsbäst på att spara dock men det ska gå och det kommer blir alldeles, alldeles underbart! Haha. Nej blir nog lite Grey's Anatomy avsnitt nu för mig, sedan sängen, ska upp ändå ganska tidigt (jämfört med vad jag har gått upp nu under lovet). Bjuder på några bilder först innan jag går.



Snödag =)


Julafton!


Min födelsedag! =)


Nyår på Elite!


Mysig middag på Elyssé med älskling! <3

RSS 2.0