Sjuk

Det har varit en riktigt tuff och jobbig vecka som har gått och början på denna vecka har inte heller varit bra. Vet inte riktigt vad jag ska säga om förra veckan, utan bara va fan?! Det räcker så för jag vill aldrig mera uppleva den, speciellt inte helgen...

Idag har jag varit hemma pga att jag har blivit sjuk. Var dock på tiden med tanke på hur sjuka alla andra i familjen har varit de senaste veckorna. Har ont i halsen och hela kroppen värker...behöver verkligen inte detta just nu. Jag har alldeles för mycket att fixa och ta hand om. Det spelar ingen roll hur mycket jag försöker värva ner och göra mindre, min kropp för helt enkelt ingen vila någonstans. Är så trött på allt som händer och jag kan inte hindra det på något jävla sätt. Varför kan inte bara denna skit försvinna nu? Jag kan detta nu, ge mig något annat att hålla på med. Något positivt. Inte bara en massa negativa saker. Se ljuset ur denna mörka tunnel. Life goes on, jag vet men vad händer i en kris? Stannar inte livet upp då för en stund? Eller nej det gör det inte eftersom vi förnekar krisen, lever våra liv precis som innan fastän det är omöjligt. Vi pressar oss själva så hårt bara för ingen ska se verkligheten som vi lever i. Hantera saker precis som det vi kan allt och inget knäcker oss. Men alla har en gräns och vad händer sen efter den gränsen är nådd? Who knows...

Får se hur jag gör imorgon, det beror på hur jag mår. Men som det känns just nu så blir det en dag i soffan med Ben & Jerry's.

Bestäm dig någon gång..

Shit vad jag blir trött på detta klimat som vi har här i Sverige! Vaknade av att det var snöstorm och -3 grader ute...sen när man kommer till skolan så är det strålande sol och nästan 5 grader ute...va fan? Kan vädret bestämma sig någon gång så man vet vad man ska ha på sig? Kommer ju dö av värmeslag med min vinterjacka idag...

Hade matteprov för en timme sen och jag måste säga att även om jag inte hade pluggat så var det ganska lätt. Mycket lättare än vad jag hade förväntat så förhoppningsvis så klarar jag G och det skulle vara en lättnad.

Pratade med baby igår tills ja kvart över 23...inte bra jag vet men vi hade kul fastän vi jävlas med varandra om precis allt. Det ska ju vara jämnt...lika jävla envisa xD Men kul är det och vi skrattar mycket tillsammans och det är skönt. För vad är ett förhållande utan skratt?

Har engelska om 8 minuter och jag känner inte alls för det, är riktigt trött och mår illa. Vill bara hem till baby och mysa med honom...

Fredag/lördag

Här sitter jag och myser i min nya tröja ifrån New Yorker som jag köpte igår på Entré. Vi hade det riktigt kul igår när vi gick där och kollade i affärer och provade kläder. Jag köpte denna tröja och en bikini. Riktigt mysigt var det och vi hade skit kul tillsammans. Aldrig fel ;)

Baby kom hit sen på kvällen och vi bara pratade och mös med varandra, vilket var riktigt skönt efter en lång dag i ett varuhus ;) Nej men vi hade det mysigt och härligt tillsammans fast han bara var här i tre timmar. Saknar honom redan...

Ikväll ska jag ha en tjejkväll/middag och då kommer Hannah, Camilla och Rebecka hit och det ska bli skit kul. Vi ska laga mat, prata och kanske kolla på en film eller två. Bara myspys med andra ord. Måste snart göra mig iordning, de kommer om en timme typ och ja jag har inte riktigt kommit så långt än. Det har varit en ganska slö idag, vaknade typ vid 12 av att Smulan skrek mig i örat och ville ha mat så jag fick inte sova mer men det var ganska bra att hon väckte mig eftersom jag var tvungen att åka och handla maten inför ikväll.

Annars har Gustaf och jag haft kul genom att lyssna på techno musik på as hög volym och bara skakade loss. Vi hade riktigt roligt. Specielt vid konstiga låtar som var på tyska...xD

Nej får väl ta och göra mig iordning nu, måste se fräsch ut ;)

Hoppas ni får en rolig lördagskväll!

Lyckad dag

- Jag har inte pussat dig sen i måndags...vet du hur länge det är?
Naaw så söt du är baby. Blir så glad över att höra sånt.

Denna dag har varit väldigt bra även om den har varit lång. Började 9.20 och slutade 17.30...något segt men det gick med hjälp av lite bullar, chokladboll, trevligt sällskap och lite samtal med baby. Hade trafik kunskap för första gången idag och det gick väldigt bra måste jag säga. Läraren var riktigt bra så de två timmarna flöt på ganska snabbt ändå. Men visst var jag trött i huvudet sen när jag kom hem. Jag har försökt plugga in civicsen ikväll och jag kan det ändå helt ok. Jag menar det är ganska logiskt men när det gäller att räkna upp 10 saker på rad i rätt ordningen samtidigt som huvudet vägrar fungera som vanligt blir det lite jobbigt. Men det ska gå tror jag.

Annars ikväll så har jag inte gjort så mycket, mest pluggat eller försökt och pratat med baby. Jag försökte förklara olika modestilar för honom men det gick inte så bra dock. Fast ifs jag hade nog reagerat sjukt mycket om han började snacka om olika modestilar rent ut sådär och veta att vilka stilar är inne och ute xD Men det var mysigt att prata med honom, och jag saknar honom och tydligen saknar han mig och sedan när är det fel? Sitter här med världens största leende just nu, ser säkert ut som en idiot men det skiter jag totalt i. Jag är lyckig, riktigt lyckig och denna lycka vill jag ha behöva så länge som möjligt. Mysigt <3

Imorgon blir det Entré med Nicole och Mikaela! <3 Ska bli skit kul att kolla och se hur det ser ut och kolla alla affärer...längtar =)

Nej ska nog kolla igenom civics en gång till och sen blir det lite tv med lite sömn. 

Vår!


Våren är här! Mina nya skor och skinnjacka.

Ja denna dag har varit riktigt skön. Frös knappt något idag och då är det varmt ute. Det känns riktigt härligt att våren äntligen har kommit hit för den har varit efterlängtan som bara den. Jag började 10.25 med japanska idag och vi gick igenom lite vad som kommer på provet nu nästa vecka och det känns väl sådär. Är något stressad över det men det går nog tror jag. Sen var det lunch med vårrullar och det är gott så länge det är vegitariska men tyvärr så var de inte det. Fanns ingen sötsur sås heller...

Sedan hade vi svenska där vi pratade hur det hade gått på våra uppsats och kollade lite på Oliver Twist. Vi gjorde inte direkt mycket men det var skönt. Vi slutade 1.15 och det var riktigt härligt, fast jag stannade kvar på skolan för att plugga på civics (har prov på fredag) och det gick ganska bra. Fick ut alla papperna iaf och har läst igenom de ett par gånger så förhoppningsvis så klarar jag det utan större problem.

Har smsat lite med baby med idag och kollat på Desperate Housewives. Ganska lugn dag med härligt väder. Känner mig ovanligt positiv fastän jag har fem prov innan påsklovet. Men på något sätt känns det som att det kommer lösa sig och denna känsla vill jag behålla så länge som möjligt. Jag njuter iaf av livet nu och sedan när är det fel?

Nu ikväll händer det nog inte så mycket. Tar det nog lugnt med lite tv-tittande och kanske prata lite med Robin, vi får se helt enkelt.  

Positiv anda genom dagen

Kass uppdatering men ja det har hänt så himla mycket de senaste dagarna så jag vet inte vad. Har bland annat färgat håret! Men idag har faktiskt varit en riktigt bra dag med härligt sällskap. Har även bestämt att åka in till Entré på fredag med Nicole och Mikaela, myspys! Ska bli skit kul att åka dit och kolla hur det ser ut och speciellt att kolla på Mango...älskar Mango som bara den! Ser fram emot det.

Jag fattade matten idag utan några större problem och det är riktigt skönt eftersom vi har prov om en vecka och jag trodde att jag skulle ligga efter totalt och ha panik över det. Men det känns faktiskt bra och jag tror nog att jag fixar provet med! Sen när jag hade håltimme åkte jag in till stan och köpte ett par vårskor till mig själv eftersom jag har velat ha dem överlänge och de sitter riktigt snyggt på mig med. De är kilklackar, ljusa bruna och as höga. Ska försöka ta foto på dem med så fort jag får tid. Jag köpte sen en blåbärscookie på EH och tog med mig den till skolan. Satte mig sedan vid trapperna på skolan och njöt av skolan och min cookie. Pratade även med sötnosen och hade kul med honom. Känns faktiskt riktigt skönt mellan oss nu och jag ska bara njuta av tiden och ser var vi hamnar sen efter det. Positiv anda helt enkelt. Har haft det hela dagen idag och det känns riktigt bra måste jag säga.

Nej får väl duscha nu och sen försöka somna lite tidigare än halv 1 så jag kommer upp imorgon.

Sömn

Sömn. Vi är nog inte tillräckligt tacksam för det. Det är något som vi bara tar förgivet, fast när vi verkligen behöver den och inte får den, då inser vi hur viktig den är. Inatt var jag riktigt tacksam mot den för jag fick över 10 timmars sömn och det var så underbart. Älskar verkligen att sova ut och känna sig utvilad.

Men gårdagens kväll blev räddad genom ett samtal. Jag blev så lugn och kände mig bättre. Helt sjukt vad ett samtal kan göra med en. Underbart sjukt. 

Nej idag har jag bara tagit det lugnt med popcorn, choklad och OTH. Såg precis det sorgligaste avsnittet och ja om man inte tårar upp lite när man ser det vet jag inte vad. Så denna dag har varit ganska lyckad faktiskt, speciellt eftersom jag hade sovit ut. Ska nog snart lägga mig, känns som att jag behöver 10 timmar till.  

Slutkörd

Konstig dag med både glädje och sorg. Tur att man har en sötnos som bryr sig och finns där för en när man är lite nere <3 Är helt slut i kroppen och det har varit en lång dag men det är skönt att någon som kan en utan och innan till. Någon som kan muntra upp en med söta och fina kommentarer. Det gör dagen alltid lite lättare och sorgen blir mer hanterbar. Men visst fan gör det ont. Sorgen är något jag måste bearbete, även jag inte har orken till det. Kan inte ha det hängandes över mig i all evighet. Usch är bara så trött på alla problem...vill bara kunna gå vidare utan att förstöra min framtid. Nej men får tänka positivt även om det inte är världens lättaste.


Ska nog kolla lite tv nu och sen sova lite...

You're the best thing I've ever found...<3


No regrets

Då hamnade man här igen...jag måste säga att även allt som har hänt idag så ångrar jag inget. Förvånar mig något faktiskt men jag känner att det får gå som det vill nu. Jag har min "tur/lycka" ring på mig nu och jag litar på att den ska fortsätta ge mig tur och lycka precis som den har gjort innan. Lite naivt att tänka så men just nu känns det precis som att jag har inte mycket annat att välja mellan. Men hur än allt slutar så kommer jag alltid ha en dag att minnas, för jag kommer aldrig vilja glömma detta. Det som hände betyder alldeles för mycket för mig. Det kommer alltid finnas inom mig för hur skulle jag någonsin kunna släppa något sånt här?

Så det var en ganska lyckad dag måste jag säga även med alla konstigheter och allt skit. Jag står för det som jag gjorde och det tänker jag inte ändra på.

Don't regret every little impulsive action you do
Life's too short to regret everything you did without thinking of what the consequences might bring
Live your life like you want it
And don't be so damn afraid of living it... 


Run - Leona Lewis

 
För dig Karin <3

Sorgen

Fredag idag och jag har inte gjort så himla mycket. Har pluggat lite till idrotts provet men det gick inte så vidare bra efter jag fick SAMTALET...jag kunde inte stå efter det. Hela jag bara bröt ihop, kroppen vägrade fungera. Varför finns cancer egentligen? Det ger en bara smärta och tårar. Vad får man ut av det? Seriöst den chocken man när man får reda på att personen inte överlevde, hur kan man ens ta den? Som tur var så ringde Robin ganska direkt efter och pratade med mig och fick mig att tänka på annat för jag var helt förstörd. Han fick mig till och med att skratta och det kändes så skönt. Tack sötnos <3

Sen hade jag en tjejkväll med Hannah och Camilla där vi pratade på om hur deras "prat" hade gått med deras kompisar och ja spelade World Tour efter det. Camilla är helt fast i det spelet, men söt är hon <3 Men det var skönt att de kom över för det fick mig att fokusera på något helt annat än sorgen..

Ska nog kolla på OTH för jag lär inte kunna somna ändå inatt..

RIP Karin
You'll always be in my heart
Love you <3

HELG!

Då sitter man här med en skrikig katt och bara njuter faktiskt (förutom den biten att hon skriker i mitt öra). Har helg nu och det känns så jävla skönt måste jag säga. Jag kommer bara njuta imorgon (och plugga tyvärr men ändå).


Idag hade jag matteprov och ja jag var över stressad, började nästan hyperventliera. Men det kändes faktiskt helt ok och förhoppningsvis så fixade jag det. Sen kollade vi på film på historian men Nicole och jag var tvungna att fixa Org. Led prestentationen som vi har på måndag. Blev ganska bra, jag ska bara fixa en graf och Nicole en powerpoint och sen är vi klara.


Blev sedan stan med Hannah och Camilla. Vi tog en fika och satte oss och pratade på om allt, specielt deras situation. Ibland undrar man bara hur folk tänker och hur mogna de är...jaja men det blir nog bra. Men det var riktigt mysigt att bara sitta där och prata på om allt och alla. Sånt är alltid så himla skönt för det behövs, man orkar inte bära all skit inom sig och då är det väldigt bra att ha sina tjej/killkompisar att prata om det.


Dog nästan av kyla när jag cyklade hem, så svin kallt var det. Men jag överlevde, haha.


Jag har tänkt på detta ett tag nu faktiskt och just det här om stjärntecken, hur det blir en del av ens personlighet. Att man kan veta mycket om en persons personlighet bara genom att veta deras stjärntecken. Vad tycker ni? Kan ta mitt eget som example, stämmer inte på alla punkter men på det flesta.

CAPRICORN - The Go-Getter 
Patient and wise.  Practical and rigid. Ambitious. Tends to be good-looking. Humorous and  funny. Can be a bit shy and reserved. Often pessimists. Capricorns tend to  act before they think and can be unfriendly y at times. Hold grudges. Like competition. Get what they want. 

Nej lyssna lite på Taking back Sunday (shit vad det va längesen jag lyssnade på dem) och sen lite tv

Puss


Happy day

Jag hamnade här i soffan istället för skrivbordet, fast det är ganska mysigt specielt när man har katten bredvid en. Denna dag har varit väldig bra måste jag säga. Började med att jag vaknade vid 8 och av jag hade huset för mig själv, riktigt skönt. Sen sken solen så jag tog på min kappa och bara njöt när jag cyklade till buseen. När jag väl kom till skolan så var det japanska som gällde. Lunch på sen efter det där jag åt tre mackor eftersom det var blodkorv med potiatis bullar...

Sen hade vi svenska där vi för en gång skull inte pratade om epoker, utan hade lite mer "vanlig" svenska. Sedan när vi frågade Li om vi kunde flytta upp svensk lektion tidigare på fredag eftersom det är vår enda lektion så sa hon att vi inte behövde ha den för att vi skulle bara gå igenom provet och det kunde vi ta nästa vecka istället. Det betyder att jag har inga lektioner på fredag! Så jävla skönt! Jag kommer verkligen sova ut då och bara ta det lugnt den dagen. Måste ifs plugga idrott men det kommer jag kunna ta i min takt och det känns bra. Ser inte riktigt fram emot det provet dock men den extra tiden som jag får nu på fredag att plugga på det så kommer det kännas lättare.

Åkte sen hem och innan jag satte mig på bussen kollade jag runt lite på Hansa och jag hittade världens snyggaste skor, tyvärr ganska dyra. De satt skit snyggt på mig men det tyvärr har jag inte pengar, kanske nästa månad? Förhoppningsvis.
När jag väl kom hem upptäckte jag att jag var själv och då satte jag på skit hög musik och gick igenom provet som jag har imorgon och det känns ganska bra, känns iaf som att jag kommer klara det och det är det viktigaste just nu tycker jag. Blev lite OTH avsnitt med och mysa med hunden och katten.

Nu hade jag tänkt fixa någon mat för jag är riktigt hungrig känner jag, ingen aning om vad men jag hittar någon alltid något.

Fika är planerad!

La precis på luren efter ett ganska långt tjejsnack med Hannah där vi pratade om allt möjligt. Hade precis pratat med Camilla om att ta en fika inne i stan nu i veckan och vi bestämde oss för torsdag och Hannah är på med! Ska bli skit kul, bara en massa skitsnack om allt och alla med god fika och bara mysa. Det är precis vad jag behöver känner jag. För sedan när blev fika med tjejkompisar fel?

Jag glömde berätta att jag hittade min "jacka" ifrån HM idag! Blev riktigt glad när jag såg den, så den ska vi inhandla fort som bara den ;)

Bring it on

Då hamnade man här igen. Är något trött måste jag säga. Jag gick hem efter matte resursen för jag mådde inte alls bra, men jag måste säga att matteprovet nu som jag har på torsdag känns inte alls lika äckligt längre. Karin förklarade de saker som jag inte alls fattade och Nicole och jag gick igenom hela provet (de frågor som vi måste kunna då) och det känns faktiskt bra. När jag kom hem så satte jag mig och löste alla de talen som jag behövde kunna, är något stolt över det med tanke på hur det varit de senaste dagarna.

Annars har jag inte gjort så mycket, kollade igenom lite kataloger samtidigt som jag hade härlig pepp musik. Så denna dag har inte varit helt fel faktiskt. Det var inte gårdagen heller, speciellt inte på kvällen/natten...;) Roliga, gulliga sms är aldrig fel och sen såna långa samtal om allt möjligt är inte heller fel. Fast nu lär det ta ett tag innan det blir såna samtal eftersom då måste jag ge mig och det lär inte hända, jag ska vinna för jag är envisast. Haha detta lär bli en lång kamp. Just bring it on ;)

Nej nu börjar jag bli lite hungrig och det låter som att det börjas laga mat, får väl vara en snäll dotter och hjälpa till..

Tröttsamt

Aaaah jag blir så trött på mig själv. Jag lovade mig själv att jag skulle lägga mig tidigt och SOVA! Men blev det så? Nej verkligen inte...bara för att jag fastnade först i sms och sen telefon, smartass...somna halv 2 och skulle gå upp 4.5 timmar sen. Jag trodde seriöst jag skulle dö. Ingen ork överhuvudtaget, men I'm the one to blame. Även om jag inte ångar de smsen eller samtalet så blir jag ändå lack eftersom min sömn är så himla viktig för mig. Fast jag väljer det sociala livet före min sömn..inatt måste jag verkligen lägga mig tidigt så jag sover. Annars hur jag ska någonsin kunna orka något?

När jag väl kom till skolan (tvingade mig själv..) började vi med matte och min hjärna ville inte funka som jag ville så det tog ett tag innan jag fattade men det var inte så himla svårt. Sen blev det engelska och ja ingen kommentar. Och nu sitter jag här och väntar på att matte resursen ska börja om sådär 45 minuter...varför måste all ork bara försvinna sådär ifrån mig? Jag som hade hämtat lite kraft i torsdags men den försvann nu i helgen och det vet jag med, speciellt varför. Jag hatar att vara fast i en situation där jag inte kan göra alls eftersom det inte är min kamp men ändå så blir jag påverkad som fan. Jag försöker bortse ifrån det men då blir det värre sen senare. Känns precis som att jag har influensan, ingen ork, ont överallt, yr och riktigt varm...men nej det är pga stress och allt annat som påverkar.

"Köpa sig tid.." rätt eller fel? Rätt att ge någon falska förhoppningar bara för att lugna ner situationen? Bara så att man ska kunna orka ta sig igenom dagen? När når man sin gräns och säger ifrån och verkligen menar det? Hur kan man verkligen lita på en person fullt ut? När försvinner den tilliten? När blir köpa presenter en makt känsla? Hur långt ska allt gå innan man vågar ta sig ut? Dilemma...

Min helg

Måndag kväll redan, vart tiden vägen egentligen? Helgen flög verkligen iväg. Men lördagen var ganska rolig faktiskt. Åkte in till stan med pappa eftersom vi skulle köpa något till mamma (åkte aldrig in i fredags) och vi stannade först i Höllviken på Toppen Gallerian och tydligen så har "Swedala outlet" fått en butik här, Höllviken outlet då..jag själv är inte riktigt något fan av Swedala outlet men jag måste säga att jag blev ganska överraskad över den butiken här i Höllviken. Så även jag fick lite kläder..det blev två par jeans, en fest top, en t-shirt och en skinnjacka. Blev väldigt nöjd. Sen åkte vi in till stan och kollade lite på bokrean och köpte lite böcker till mamma. Vi tog en fika efter det och det blev på Espresso House, myspys, speciellt den vid Lilla torg. Därefter kollade vi lite på HM eftersom jag har sett världens snyggaste "jacka" den är grå i sammet och väldigt kort i modellen. Hittade den i Helsingborg men hittade inte alls den här i Malmö, blev riktigt besviken eftersom den vill jag jätte gärna ha. Men om jag har tur så kanske jag hittar den. Därefter blev det tillbaka till Höllviken där pappa köpte biljetter till han och mamma till Män Som Hatar Kvinnor. När vi väl kom hem sen så var jag helt slut (inte mycket sömn natten innan) och därför blev det One Tree Hill fast jag skulle inte riktigt ha kollat så mycket, eftersom när jag väl var klar hade jag en halvtimme på mig att göra mig iordning, laga mat och äta den...men jag hann precis. Sen kom Hannah och Camilla över och vi snackade lite skit som vanligt och käka en jävla massa godis som jag hade köpt. Camilla var helt peppad över att spela World tour så vi fastnade där i ja 3 och en halvtimme typ. Men kul var det :D

Söndagen hände inte så värst mycket. Pratade med Robban natten till söndag om allt möjligt, stackaren som hade precis kommit hem ifrån en fest...så snäll jag är eller hur? Nej men annars hände inte så värst mycket under söndagen, lite skit här och där som hade börjat under lördagen blev lite mer skit, men vad kan man göra?

Idag hade jag ingen org. led. vilket betydde att jag började 11.20 och seriöst jag vill alltid kunna sova till 9 på måndagar! Vill inte behöva gå upp 5.40...nej sen blev det bara en lektion för mig eftersom jag skulle till läkaren sen efter det. Det gick ganska bra hos läkaren och sen kom mamma och hämtade mig. Vi var båda vrål hungriga så gick in på Mobilia och köpte MD. Vi kollade lite i affärerna och sen åkte vi hem. När vi väl kom hem så la jag mig direkt i soffan, var helt borta och behövde vila. Brände ner OTH S3 på DVD och kollade på första avsnittet. Sen har nog inte mycket mer hänt. Tänkte försöka lägga mig tidigt ikväll så jag orkar med min dag imorgon..8.45-16.20..

It's all about you, isn't it?

RSS 2.0