Tomhet?

Sitter här med musik och en tidning med sökord och SAKNAR MIN BABY! Det är fredag och det är date night för oss! Vi gör alltid något på fredagar, bestämmer typ i början av veckan vad vi ska göra just på fredagen. Nu har han också blivit sjuk så det känns riktigt tungt. Hoppas han blir frisk så vi kan kanske träffas en liten stund på söndag? Snart gått en vecka sen vi sov med varandra och visst jag låter helt beroende av min kille nu men seriöst jag är så van vid att somna i hans famn och få mysiga godnatt pussar som gör att jag sover så gott eftersom jag vet om att jag har honom vid min sida ifall jag skulle vakna och vara helt orolig efter en hemsk dröm eller bara en extra puss. Ja eller prata i sömnen om att han alltid ber resturanger att sänka belysningen eftersom han tycker det blir för mycket ljus med både lamporna och värmeljusen på borden (fråga mig inte VAR jag fick detta ifrån!!). Saken är att jag älskar honom och älskar att veta att min älskling ligger bredvid mig och allt är tryggt och säkert. Jag kan vara riktigt nojig ibland och han står ut med mig på ett sätt som bevisar för mig att han älskar verkligen mig och det är nog den bästa känslan i världen. När en person man verkligen älskar står ut med en fastän alla sina "fel". Jag erkänner att tog det förviget innan och kände att jag ville ha nätter för mig själv och visst det vill jag fortfarande men jag vill ha min älskling bredvid mig i denna säng för majoriten av veckan för hans närhet betyder allt för mig. Helt sjuk vad en person kan förändra ens värld. Visst jag har alltid hatat att sova själv (är något mörkrädd) men innan gick ganska bra, nu i snart en hel vecka, väldigt jobbigt. Ensamhet är skönt för all del men genemskapen är så mycket bättre.

Vad jag ville få ut av detta är att jag saknar min pojkvän och älskar verkligen honom. Han är bokstavligen talat min andra halva för jag känner inte mig ett dugg hel utan honom.

Nu har jag pratat och pratat och pratat om hur mycket jag saknar min pojkvän men alla behöver prata av sig om olika saker eller hur?

Nu ska jag återgå att mina sökord och lite senare kolla på det nya Grey's Anatomy avsnittet.

P.S. Jag har inte glömt mina vänner alls! Saknar er alla! <3






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0